مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: ایجاد و توسعه صنایع بسته بندی محصولات خام دامی، علاوه بر ارتقا ارزش افزوده محصولات تولید شده توسط بهره برداران بخش دامی و ایجاد امکان مناسب برای ذخیره سازی مطلوب محصول، راه را برای افزایش سلامت و بهداشت عمومی جامعه هموار می کند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، برنو با اشاره به اهمیت وجایگاه این صنایع درافزایش ضریب اطمینان محصولات تولیدی از نظر بهداشتی گفت: در تلاشیم با ایجاد امکان برای راه اندازی و احداث کارخانه های بسته بندی و انجماد گوشت قرمزبا استفاده از اعتبارات صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی و همچنین اعتبارات بانکی، متقاضیان ایجاد این صنایع در استان راحمایت و راه را برای توسعه هرچه بیشتر این بخش کشاورزی هموارتر کنیم.

وی با تاکید براین که با توجه به ارتقای سطح تولید محصولات دامی در آذربایجان شرقی، توسعه دامداری های کوچک در استان از رشد فزاینده ای برخوردارشده است افزود: کارخانه بسته بندی وانجماد گوشت قرمز در شهرک شهیدسلیمی در فضایی به وسعت 7 هزار متر مربع و با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال، ایجاد و روزانه 4 تن محصول گوشت قرمز را بعد از آماده سازی، بسته بندی و برای بازارهای مصرف استانی و کشوری ارسال می نماید.

مدیر کارخانه فراوری وبسته بندی نیز گفت: گوشت گوساله، گوسفند و شتر مرغ از جمله انواع گوشت هایی است که بصورت روزانه در این کارخانه فرآوری و بعد از زدایش آلایش های آن، در سطح استانداردهای رایج در دنیا بسته بندی و منجمد شده و به بازار های محلی و همچنین استان های تهران ، اصفهان و شیراز ارسال می شود.

صمدی با اشاره به اشتغالزایی ناشی از ایجاد این کارخانه دراستان افزود: 16 نفر از افراد بومی استان، با کار در این کارخانه به اشتغال دائم دست یافته اند و برای 3 نفر نیز زمینه اشتغال غیر مستقیم فراهم آمده است.

وی بابیان این که تمامی ضایعات وآلایش های دامی در این کارخانه به مصارف صنعتی رسیده و هیچ گونه آلایندگی محط زیستی را ایجاد نمی نماید گفت: استخوان و ضایعات دیگر، تبدیل به پودر استخوان گردیده و مورد مصرف مرغداری های استان قرار می گیرد و بخشی دیگر نیز در صنایع صابون سازی، برای تهیه لوازم بهداشتی کاربرد دائمی دارد.

گفتنی است در حال حاضر روزانه 6 تن گوشت قرمز وارد این کارخانه شده و پس از فراوری و بسته بندی، روزانه 4 تن محصول بسته بندی شده منجمد به صورت بهداشتی از کارخانه روانه بازارهای مصرف می شود و روزانه 2 تن نیز به صورت بسته بندی شده و یا ضایعات از کارخانه به بخش های مرتبط ارسال می گردد ./س

برچسب ها: توسعه ، صنایع ، محصولات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.