سرپرست معاونت صنایع دستی اداره كل صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری استان چهارمحال و بختیاری، از تدوین سند جامع توسعه صنایع دستی استان چهارمحال و بختیاری، برای نخستین بار در كشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد :

مهرداد رئیسی، در نشست اعضای اتاق فكر صنایع دستی استان چهارمحال و بختیاری گفت: در این سند، اهداف، برنامه‌ها و استراتژی موجود برای رفع مشكلات فعالان این هنر صنعت و حركت در مسیر توسعه، مشخص شده است.

وی افزود: ارتقاء صادرات و توسعه صنایع دستی استان چهارمحال و بختیاری، تقویت و توسعه ظرفیت های تولیدی و گسترش دانش و فرهنگ تولید كنندگان، از مهم ترین اهداف سند توسعه صنایع دستی استان چهارمحال و بختیاری است.

رئیسی خاطر نشان کرد: گسترش سطح كمی و كیفی تولیدات صنایع دستی استان چهارمحال و بختیاری، شناخت بازارهای هدف، آسان سازی تولید و عرضه صنایع دستی، افزایش صادرات صنایع دستی و كاهش فاصله تولید و عرضه از دیگر مأموریت های پیش بینی شده در این سند است.

وی، با بیان اینكه تولیدات استان چهارمحال و بختیاری، در بافت های داری در سطح جهانی شناخته شده است، گفت: دریافت نشان بین المللی یونسكو، از سوی گلیم این استان نشان دهنده این موضوع است.

معاون صنایع دستی اداره كل صنایع دستی استان چهارمحال و بختیاری، با بیان اینكه صنایع دستی ایران از نظر تنوع و كیفیت از صنایع دستی برتر دنیاست، افزود: از ظرفیت های مناسب این بخش، برای صادرات و اشتغالزایی، استفاده مطلوب نشده است.

وی خاطر نشان کرد: تشكیل اتاق فكر صنایع دستی، راهكاری مؤثر، برای آسیب شناسی نقاط قوت و ضعف صنایع دستی استان چهارمحال و بختیاری و برنامه ریزی در راستای برطرف كردن مشكلات است.

مدیرعامل اتحادیه فعالان صنایع دستی استان چهارمحال و بختیاری نیز، در این نشست گفت: این استان از استان های برتر تولید صنایع دستی است و با برنامه ریزی جامع و صحیح، تحول بزرگی در این بخش ایجاد می شود.

نوراله شمائی افزود: فعالان بخش صنایع دستی استان چهارمحال و بختیاری، در ردیف سه دهك پایین جامعه هستند كه لازم است برای رفع مشكلات اقتصادی و تولیدی آنان تلاش كرد.

مدیر گروه صنایع دستی دانشكده هنر دانشگاه شهركرد نیز در این نشست اظهار داشت: تدوین سند جامع صنایع دستی در استان چهارمحال و بختیاری، بیانگر عزم فعالان و مسئولان صنایع دستی برای حل مشكلات است.

بهاره براتی، راه اندازی دانشكده های هنر و علمی كاربردی برای آموزش هنرجویان را ضروری عنوان كرد و افزود: لازم است برای اشتغال فراگیران و دانشجویان نیز تدبیری اندیشیده شود./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.