ريزمغذي‌هاي موجود در ميوه‌ها و سبزيجات به نام كاروتنوئيدها در كاهش خطر ابتلا به سرطان سينه در زنان مؤثرند.

به گزارش  گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل وب‌دا، به نقل از نشريه مؤسسه ملي سرطان، تجزيه و تحليل حاصل از 8 مطالعه شامل بررسي 3055 فرد مبتلا به سرطان سينه و 3956 شاهد سالم نشان داد داشتن سطوح بالاتر كاروتنوئيدها در گردش خون مانع پيشرفت تومور شده و تكثير گيرنده استروژن مثبت و منفي سرطان سينه را كاهش مي‌دهد.
 
براساس اين گزارش محققان افزودند در بيش از 3000 موارد سرطاني اين مطالعه ارتباط معكوس قابل توجهي ميان سطوح كاروتنوئيد در خون و خطر ابتلا به سرطان سينه به ويژه تومورهايي با گيرنده استروژن منفي مشاهده شده است و نيز برخي از شواهد نشان داده‌اند كه كاروتنوئيدها رشد موارد سرطاني با گيرنده‌هاي مثبت را مهار مي‌كند.
 
به گفته محققان رژيم‌هاي غذايي سرشار از ميوه‌ها و سبزيجات كه حاوي مقادير عظيمي از كاروتنوئيدهاست فوايد بسياري براي سلامتي از جمله كاهش خطر ابتلا به سرطان سينه دارد.
 
گفتني است كاروتنوئيدها عمدتاً به رنگ زرد، نارنجي و قرمز بوده و حتي سبزي‌هايي به رنگ سبز تيره نيز حاوي مقادير فراواني از اين رنگدانه‌ها هستند و حرارت يا پخت ملايم و كوتاه مدت مواد غذايي به ويژه در چربي كم مي‌تواند ميزان جذب آنها را افزايش دهد. /ع2
برچسب ها: سبزی ، میوه ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار