رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، با انتقاد از نبود اراده قوی عملیاتی برای جمع‌آوری متکدیان، گفت: مهم‌ترین رکن در ساماندهی متکدیان نگه‌داری آنان است که به دلیل نبود اعتبار با مشکل روبرو و باعث شده اقدامات در این زمینه بیشتر جنبه شعاری داشته باشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد؛ عبدالرضا عزیزی با تاکید براینکه باید نگاه و عزمی جدی در کشور برای جمع‌آوری متکدیان وجود داشته باشد، گفت:در این زمینه دستگاه ‌های مختلفی همچون بهزیستی از طرف دولت،شهرداری،قوه‌قضائیه و نیروی ‌انتظامی باید وارد عمل شوند، به این معنی که نیروی انتظامی متکدیان را جمع‌آوری،قوه قضائیه صدور حکم و شهرداری هم وظیفه اسکان موقت آنها را بر عهده گیرد،در نهایت هم سازمان بهزیستی وظیفه دسته‌بندی آنها بر اساس جنسیت و معلول و بیمار بودن آنها انجام دهد.

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی، مهم‌ترین رکن در ساماندهی متکدیان را نگه‌داری آنان خواند و ادامه داد: واقعیت آن است که جمع‌آوری متکدیان غیرممکن نیست اما موضوع مهم نگه‌داری آنهاست که باید اعتبار لازم برای این کار اختصاص داده شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه برخی افراد به علت زیاده‌خواهی دست به تکدی‌گری می‌زنند، یاداور شد: تشکیل باند‌های حرفه‌ای تکدیگری در کشور از دیگر معضلاتی است که با آن روبرو هستیم، این در حالی است که اگر متکدیان در جامعه جمع‌آوری و دسته‌بندی شوند افراد نیازمند از مجموعه‌های دیگر اعم از متکدیان خارجی، اجاره‌ای و باندهای حرفه‌ای تمیز داده شده و امکان حمایت از آنها وجود خواهد داشت.

وی درباره نقش مجلس در ساماندهی متکدیان، افزود: مجلس باید اعتبارات کافی وردیف بودجه مقتضی را در این مورد در اختیار دولت قرار دهد و در مقابل مطالبات خود را در زمینه ساماندهی متکدیان از مسئولان بخواهد.

نماینده مردم شیروان در مجلس نهم، با انتقاد از نبود اراده قوی عملیاتی برای جمع‌آوری متکدیان، یادآور شد: ما توان مناسب برای شناسایی متکدیان نداریم و به همین خاطر به علت تمیز ندادن افراد بی‌بضاعت واقعی از متکدیان حرفه‌ای، بستر برای فعالیت باند‌های متکدی‌ در کشور فراهم می‌شود.

عزیری با بیان اینکه حضور متکدیان در سطح شهر زیبنده جامعه اسلامی نیست، تاکید کرد: شایسته نیست در کشوری که سرشار از منابع غنی نفت، گاز و منابع طبیعی بوده و ماهانه به شهروندان خود حقوق پرداخت می کند متکدی وجود داشته باشد.

وی افزود: من معتقد هستم اگر یارانه‌ افرادی که تکدی‌گری می‌کنند به حساب دستگاه‌هایی نظیر بهزیستی ریخته شود، این دستگاه‌ها می‌توانند با توانی دو چندان به اهداف ذاتی خود نظیر مراقبت و نگهداری از نیازمندان که به تکدی گری روی آورده‌اند رسیدگی کنند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ساماندهی متکدیان می‌تواند در کاهش آسیب‌های اجتماعی و جلوگیری از گسترش بیماری‌هایی نظیر ایدز و دیگر بیماری‌های مقاربتی جلوگیری کند./ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.