به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با اشاره به عملکرد پایگاه استنادی علوم جهان در گردآوری و نمایه سازی نشریات و مقالات علمی کشورهای اسلامی به زبان های مختلف گفت : پایگاه ISC در این زمینه رشد چشمگیری داشته است.
دکتر مهراد ادامه داد: در بخش نشریات فارسی ، مقالات نمایه سازی شده از 2561 عنوان مقاله در سال 1387 به 25421 عنوان در سال 1390 افزایش پیدا کرد.
دکتر مهراد خاطرنشان کرد: تحلیل محتوای زبانی نشریات نمایه شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نشان می دهد که تنها 30 درصد نشریات در پایگاه ISI به زبان انگلیسی هستند.
در همین حال، 30 درصد به زبان عربی، 29 درصد به زبان فارسی، 6 درصد به زبان ترکی، سه درصد به زبان اردو، یک درصد به زبان مالزیایی و یک درصد به زبان فرانسه است .
دکتر مهراد گفت: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اولین نظامی است که نشریات کشورهای اسلامی را به صورت گسترده و به زبان های ملی این کشورها نمایه سازی می کند.
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) شبکه اطلاع رسانی علمی است که راهبری مناسب و نظارت بر وضع انتشارات علمی ، برنامه ریزی برای ارزیابی استنادی انتشارات علمی ، ارزش گذاری کمی ، کیفی ، رتبه بندی مجلات و سایر تولیدات علمی و ثبت در فهرست ISC از مهمترین وظایف آن است ./س