مصرف سیر در كاهش سطح كلسترول خون و فشار خون نقش اساسی ‏دارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان،سیر ازسبزی هایی است که تاریخی بسیار کهن دارد وهزاران سال است که برای اهداف پزشكی استفاده می شود این گیاه حداقل 3000 سال در طب چین كاربرد داشته است. ‏

درطول تاریخ، سیر در سرتاسر دنیا برای درمان ناراحتی ‌های مختلف شامل فشار خون بالا ، عفونت‌ها و مارگزیدگی‌ها استفاده شده و ‏برخی فرهنگ‌ها از آن برای دفع ارواح شیطانی استفاده می ‌كردند. ‏

در حال حاضر از سیر برای كاهش میزان كلسترول و كاهش خطر بروز بیماری ‌های قلبی-عروقی و نیز برای بهره مندی از خواص ‏ضد میكروبی آن استفاده می ‌شود.

مصرف سیر موجب کاهش قند خون و فشار خون می شود و همچنین می توان برای رقیق کردن خون استفاده شود.

این گیاه خاصیت كاهش خطر ابتلا به سرطان بویژه سرطان ‏معده و روده را نیز دارد. ‏

تركیبات سولفور شامل آلیسین، ظاهرا تركیبات فعال آنتی اکسیدانی در ریشه ی گیاه سیر هستند پیاز ریشه ی گیاه سیر مصرف پزشكی دارد و از آن می ‌توان به صورت تازه، خشك و یا روغن گرفته شده استفاده كرد ازآن جا كه برخی ‏تركیبات مفید در این گیاه در اثر حرارت غیر فعال می ‌شوند، لذا سیر پخته قدرت طبی كمتری دارد. ‏

معمولا اثرات جانبی مصرف سیر خفیف و غیر متداول است ‏ظاهرا سیر تاثیری بر متابولیسم داروها ندارد، اما بیمارانی كه از داروهای ضد انعقاد استفاده می‌ كنند، باید در مصرف سیر احتیاط كنند ‏از این رو افرادی كه جراحی می ‌كنند، باید 7 تا 10 روز پیش از جراحی از خوردن سیر خودداری كنند چرا كه سیر زمان خونریزی را ‏طولانی ‌تر می ‌كند. ‏/س

برچسب ها: کاهش ، کلسترول ، خون ، سیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.