به گزارش خ برنگار باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ مریم السادات دربندی با بیان این طملب افزود: پرداختن به بازی های رایانه ای از سوی کودکان و دانش آموزان برای مدت طولانی مضرات بسیاری را به دنبال دارد.
وی ادامه داد: بررسی های آماری در سال های اخیر بیانگر این مطلب است که کودکان سنین دو تا هفت سال به طور متوسط 34 دقیقه در روز با رایانه بازی می کنند، که با افزایش سن این مدت زمان طولانی تر نیز می شود.
دربندی افزود: بر اساس این تحقیقات کودکان شش تا 11 ساله، 49 دقیقه در روز و 12 تا 17 ساله 63 دقیقه در روز وقت خود را صرف بازی های رایانه ای می کنند.
وی بیان کرد: محتوای خشونت آمیز برخی از بازی ها بر روح و روان کودکان اثرهای نامطلبی گذاشته و باعث کم تحرکی و چاقی آنان نیز می شود.
دربندی گفت: با وجود عرضه برنامه های آموزشی و ورزشی در بازار بازی های خشونت آمیز از طرفداران بیشتری برخوردار هستند.
وی افزود: برخی پژوهش ها بین زمان صرف شده برای پرداختن به بازی های خشن و میزان رفتار پرخاشگرانه، رابطه مثبتی را نشان می دهد.
دربندی تاکید کرد: بازی های رایانه ای و سایر شکل های سرگرمی های الکترونیک اغلب جایگزین فعالیت اجتماعی با پدر و مادر و خانواده شده و در خانه از آن به عنوان وسیله ای برای ساکت نگه داشتن بچه ها استفاده می کنند.
وی ادامه داد: کودک در خانواده چگونگی روابط با اطرافیان، اجتماع روش برخورد با مسائل و مشکلات، احترام، عطوفت، خشونت و پرخاشگری را می آموزد.
دربندی گفت: والدین باید در خصوص چگونگی سالم سازی اوقات فراغت فرزندان خود توجه داشته و با مشارکت دادن کودکان در بازی های دسته جمعی، پرداختن به ورزش و رفتن به بوستان جایگزین مناسبی که سرشار از تحرک و نشاط باشد، برای بازی های رایانه ای پیدا کنند/س