به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / رحیم پرنیا در بازدید از انبارهای سیب زمینی در اردبیل تصریح کرد: اعطای نشان استاندارد با هدف ترویج فرهنگ استاندارد و به منظور عرضه محصول استاندارد به بازار است.
وی با بیان اینکه سیب زمینی یک محصول استراتژیک در تولید موادغذایی است، افزود: دارا بودن نشان استاندارد می تواند زمینه ساز توسعه صادرات درون مرزی و برون مرزی این محصول شود.
دبیر کمیته محیط زیست و توسعه کشاورزی جهاد کشاورزی استان ادامه داد: اعطای نشان استاندارد از طریق آنالیز شیمیایی سیب زمینی و تائید سلامت غذایی آن انجام می شود.
پرنیا با تاکید به کیفیت سیب زمینی تولیدی استان متذکر شد: تاکنون هزار و 700 تن از این محصول گواهی استاندارد دریافت کرده است.
به گفته وی محصولات استاندارد با بسته بندی مشخص و برچسب مخصوص به بازار عرضه می شود و توسط مصرف کننده به راحتی قابل شناسایی است.
وی تاکید کرد: این مهم می تواند زمینه تشویق کشاورز به برداشت محصول کیفی را فراهم کرده و در ادامه درآمد قابل توجهی را در سایه فروش از آن وی کند/س