به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه خبري يورونيوز ؛ طبق آخرين اطلاعات به دست آمده از حادثه کشتار مدرسه سندي هوک، عامل کشتار، فرزند يکي از آموزگاران اين مدرسه بوده است. کودکان بين پنج تا ده ساله در اين حمله هدف حمله قرار گرفتند. پس از حادثه پليس براي يافتن تيرانداز احتمالي دوم تمام منطقه را تحت کنترل گرفت.
در ساعات اوليه پس از حادثه رايان لانزا به عنوان عامل کشتار معرفي شد. اما اندکي بعد پليس اعلام کرد آدام لانزا برادر بيست ساله وي قاتل است. در اين حادثه بيست و شش تن کشته شدند که بيست تن از آنها کودک بودند. طبق گزارشات قاتل ابتدا پدرش را در خانه کشت و سپس به مدرسه رفت و مادرش را به همراه تعدادي ديگر از جمله چندين کودک به قتل رساند. طبق گزارش روزنامه نيويورک تايمز احتمالا قاتل پس از کشتار خودکشي کرده است.
وي تمام هجده شاگرد کلاس مادرش را کشته است. پل دنس رئيس پليس ايالتي مي گويد شرايط چندان ساده نيست. ما بايد هويت قربانيان را مشخص کنيم. ما بايد دقيقا بررسي کنيم تا دريابيم چرا و چگونه چنين حادثه اي روي داده است. ما با پزشکي قانوني در ارتباط هستيم تا هويت قربانيان روشن شود.
احتمالا جسد ديگري که در خانه اي در نيوتاون کشف شده است به اين کشتار مرتبط است. برخي منابع از کشته شدن پدر لانزا به ضرب گلوله خبر مي دهند. يکي از کودکان مي گويد وقتي به صبحگاه رفتيم صداي تيراندازي شنيديم و همه روي زمين خوابيديم. آقاي معلم در را بست و ما به گوشه اي پناه برديم.يکي ديگر از دانش آموزان مي گويد ما در سالن ورزش بوديم که صدايي شبيه به انفجار شنيديم. هفت بار بود. مربي ورزش به ما گفت به گوشه اي برويم و در آنجا بمانيم. من همه صداها را شنيدم.
يکي از والدين مي گويد مانند هر پدر و مادري به سمت مدرسه دويديم تا فرزندانمان را بيابيم. البته نتوانستيم وارد مدرسه شويم. خوشبختانه ايستگاه آتش نشاني نزديک بود. آنها آمدند و کودکان را به مکاني امن منتقل کردند.
ماموران تلاش مي کنند دريابند چگونه عامل کشتار با تجهيزاتش توانسته است وارد مدرسه شود؟ در شش ماه گذشته هفت حمله مسلحانه در اماکن عمومي آمريکا روي داده است که شصت قرباني بر جاي گذاشته است. برخي فروش آزادانه اسلحه در آمريکا را اصلي ترين دليل چنين حوادثي مي دانند.
حادثه مدرسه سندي هوک مرگبارترين کشتار در مدارس آمريکا بوده است.صدها تن از ساکنان شهر نيوتاون نيز با تجمع در کليساي شهر براي قربانيان اين حادثه دعا کردند.باراک اوباما رييس جمهور آمريکا نيز در سخناني با خانواده قربانيان ابراز همدردي کرد و وعده داد به زودي در مورد حساس ترين بخش قانون اساسي آمريکا که همان حمل سلاح است تغييراتي ايجاد شود.
وي گفت بايد تدابيري براي ممانعت از روي دادن چنين حوادث غم انگيزي اتخاذ شود.شماري از مردم آمريکا نيز با تجمع در برابر کاخ سفيد خواستار اجراي عدالت شدند. يکي از معترضان مي گويد تفنگ تنها براي کشتن طراحي شده است. سلاح هاي گرم براي کشتن سريع تر و زيادتر طراحي شده اند و هيچ جايي در جامعه ما ندارند . هيچ دليلي مانند فعاليت ورزشي نگهداري از سلاح را توجيه نمي کند. در سال جاري حدود ده هزار نفر بر اثر اصابت گلوله جان خود را در آمريکا از دست دادند. اين رقم در استراليا سي و پنج هزار نفر و دويست هزار نفر در کانادا بود.