به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، محمد هادی زاهدی در نشست خبری هفته پژوهش آستان قدس رضوی با بیان این که در زمینه پژوهش در حوزه کتابخانه دیجیتال و سنتی اقدامات حائز اهمیتی صورت گرفته است گفت: در حوزه کتابخانه دیجیتال، متون مربوط به دانشگاهیان تهیه شده است و به عنوان حوزهای جدید میتوان به موضوعات پژوهشی مهمی دست یافت.
زاهدی ادامه داد: در مورد کتابخانه سنتی نیز میتوان به عرصههای مختلف پژوهشی دست یافت و کتابهای خطی و چاپی، زمینههای متعددی برای اطلاعرسانی و تعامل و پژوهش دارد.
رئیس سازمان کتابخانهها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: در حوزه کتب خطی به مقوله کتابآرایی باید توجه ویژه کرد این در حالی است که متون قدیمی مانند کتابهای خطی روی پوست، چوب و کاغذ در کتابخانه آستان قدس رضوی وجود دارد که میتوان سیر خط کوفی و نوع خطها را در آنها مشاهده کرد.
زاهدی با اشاره به انتشار مجلات این سازمان تصریح کرد: مجله "گنجنامه رضوی" ویژه مخطوطات تاکنون دو شماره انتشار یافته است.
رئیس سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی ادامه داد: نشریه دفتر«اسناد» ویژه مرکز اسناد، نشریه الکترونیکی «شمسه» در حوزه کتابداری و نشریه الکترونیکی «برهان» در حوزه علوم قرآنی مربوط به کتابخانه تخصصی قرآن و حدیث نیز منتشر میشود.
وی افزود: فصلنامه کتابخوانی و اطلاعرسانی تنها نشریه علمی و پژوهشی در این زمینه است که در آستان قدس رضوی تولید میشود.برای ایجاد زمینه پژوهش بیشتر در پژوهشگران، تالارهای تخصصی از جمله تالار مطبوعات فعال است.
زاهدیبیان کرد: در حال حاضر از 16 پایاننامه دانشجویی حمایت مادی و معنوی میکنیم و حمایت مادی این مرکز حدود یک میلیون تومان است./س