با خواص پسته بیشتر آشنا شویم

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران

1.‌ مغز پسته به علت داشتن آهن خون‌ساز است. به کسانی که مبتلا به کم‌خونی هستند، توصیه می‌شود روزانه مقداری پسته بخورند.

2.‌ پتاسیم موجود در پسته برای تنظیم مایعات و الکترولیت‌های بدن و بهبود عملکرد اعصاب و عضلات مفید است.

3.‌ فیبر موجود در پسته بسیار بالا بوده و امروزه اهمیت فیبر و الیاف در علم پزشکی و برای سلامتی انسان کاملا مشخص شده است. فیبر موجود در پسته علاوه بر این‌که حرکات غذا را در دستگاه گوارش زیاد می‌کند، درجلوگیری از بیماری‌های سرطانی نیز موثر است. علاوه بر این فیبر بالای موجود در پسته، آب بیشتر جذب و پرخوری را کمتر می‌کند.

4.‌ پسته همچنین حاوی اسیدهای چربی ضروری مانند لینولیک اسید و لینولنیک اسید است، ضمنا دارای برخی از عناصر غذایی و ویتامینE و نیز حاوی در صد بالایی از پروتئین و عناصر معدنی مانند کلسیم، آهن و روی است. یک مزیت دیگر پسته این است که چربی موجود در پسته عمدتا از چربی‌های مفید غیر اشباع تک‌زنجیره‌ای و چندزنجیره‌ای با درصد پایین چربی‌های اشباع شده است.

5.‌ مغز پسته به علت داشتن ویتامین‌های گروه ب برای آرامش اعصاب مفید است.

6.‌ ویتامینE پسته سبب حفظ سلامت و ترمیم بافت‌ها شده و به عنوان یک ماده آنتی‌اکسیدان مانع از بروز سرطان‌ و بیماری‌های قلبی می‌شود.

7.‌ اسید فولیک موجود در پسته برای تشکیل سلول‌های عصبی لازم است و مصرف آن از ناهنجاری‌های دوران جنینی جلوگیری می‌کند.

8.‌ ویتامینA موجود در پسته به کارکرد طبیعی چشم و حفظ قدرت بینایی کمک زیادی می‌کند.

9.‌ اسیدهای چرب امگا ‌ 3 موجود در پسته باعث کاهش میزان بروز حمله‌های قلبی می‌شود.

10.‌ مقادیر بالای مس موجود در پسته موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود اسهال در کودکان است/س

برچسب ها: کرمانشاه ، خواص ، پسته
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.