مدیرامور شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک گفت: متوسط سرانه مصرف آبزیان در کشور 9 کیلوگرم می باشد که این درحالی است که این میزان در استان تنها 5 کیلو و 800 گرم است.
اکبری افزایش تولید آبزیان پرورشی، برگزاری کلاس های آموزشی، فرهنگ سازی مصرف و برپایی جشنواره های طبخ و نمایشگاههای عرضه آبزیان را از جمله اقدامات این امور در افزایش سرانه مصرف ماهی در استان بیان کرد و گفت: تا پایان برنامه پنجم توسعه متوسط سرانه مصرف در استان به 7 کیلوگرم افزایش می یابد.
شهرستان اراک با متوسط سرانه 7 کیلو و 700 گرم بیشترین و شهرستان خنداب با 5 کیلو و 100 گرم کمترین میزان مصرف آبزیان را در استان به خود اختصاص دادند./ب