به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، عبدالرحیم رحیمینیا اظهار داشت: برداشت ذرت مدتی است آغاز شده و با توجه به بارندگیهای اخیر، قیمت خرید این محصول سیر نزولی داشته است.
رحیمی نیا افزود: اگر برداشت ذرت در استان کرمانشاه را به عنوان برداشت داخلی در ابتدای مهر ماه امسال در نظر بگیریم، خرید ذرت از کشاورزان کرمانشاهی هر کیلو 710 تومان بود. این در حالی است که ذرت را از کشاورزان استان هر کیلو 555 تا 560 تومان خریداری میکنند.
رئیس نظام صنفی کشاورزی شهرستان شوش با بیان اینکه گرانی نهادههای کشاورزی از جمله کود و بذر باعث افزایش هزینه تمام شده برای کشاورزان شده، گفت: هزینه یک کیلوگرم ذرت بسیار بالاتر از مقداری است که در نظر گرفته شده و این در حالی است که باید هزینههای حمل و نقل و زحمت کشاورز نیز در نظر گرفته شود.
رحیمی نیا یادآور شد: با اشاره به تورم و افزایش هزینههای زندگی انتظار میرود که با حمایت مسئولان به ویژه برای پرداخت سریعتر تسهیلات بانکی از کشاورزان زحمتکش حمایت بیشتری شود.
ذرت خارجی توزیع نشود
رئیس نظام صنفی کشاورزی شهرستان شوش همچنین درباره توزیع ذرت وارداتی در زمان برداشت این محصول گفت: در جلسه شورای برداشت ذرت استان مصوب شد که از استاندار درخواست شود در هنگام برداشت، ذرت خارجی توزیع نشود.
رحیمی نیا یادآور شد: کیفیت ذرت داخلی نسبت به ذرت وارداتی بسیار بالاتر است و انتظار میرود از کشاورزان داخلی با جلوگیری از توزیع ذرت در زمان برداشت حمایت شود.
این مقام مسئول افزود: همچنین مقرر شد که تامین کنندگان خوراک دام و طیور از جمله اتحادیه مرغداران و شرکت پشتیبانی امور دام استان، ذرت مورد نیاز خود را از تولید داخل خریداری کنند.
شوش از جمله شهرستانهای خوزستان است که در سالهای متمادی همواره مقام اول یا دوم تولید گندم و ذرت در سطح استان را از آن خود کرده است. امسال نیز کشاورزان این خطه به رغم تمام مشکلات، رکورددار تولید ذرت در خوزستان هستند.
همچنین شهرستان شوش در بحث کشاورزی همواره بهترین مقامهای استان را شامل خود کرده و از جمله شهرستانهایی است که بازار استان را در بخش کشاورزی تغذیه میکند./س