مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان:
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان:
به گزارش حوزه
دانشگاه باشگاه خبرنگاران، حجتالاسلام والمسلمین مهدوی در همایش «وحدت حوزه و دانشگاه» که روز گذشته در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد، اظهار داشت: اگر بخواهیم به جایگاه تمدن اسلامی به معنای واقعی کلمه برسیم باید دو قشر فرهیخته و موثر فرهنگی اجتماع (حوزه و دانشگاه) را به يک وحدت کاربردی برسانیم و آنها با داشتن روحیهای تکلیفگرایانه در رابطه با ضرورتهایی که برای پیشرفت و تمدنسازی نظام جمهوری اسلامی بکوشند.
وی در رابطه با پرسشي مبنی بر اینکه وحدت حوزه و دانشگاه صرفاً یک توسعه ارشادی است، تصریح کرد: این وحدت باید جدی گرفته شود و از حالت شعاری در بیاید تا هرچه بیشتر به سمت عملیاتیشدن پیش برود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان در ادامه بیان کرد: اساساً وحدت لازم هست یا نه؟ دوم وحدت برای چه چیز هست؟ سوم برای رسیدن به وحدت چه راهکارهایی را باید پیگیری کرد؟ و چهارم اينکه آیا تاکنون در این 3 دهه بعد از انقلاب خصوصاً بعد از شهادت آیتالله دکتر مفتح که یکی از علمداران وحدت حوزه و دانشگاه بوده ما به این وحدت رسیدیم یا نه؟
حجتالاسلام مهدوی در ادامه داد: چرای اینکه ما به این هدف نرسیدیم، خیلی باید مورد مطالعه قرار بگیرد به نظر میرسد که گاهی اوقات ما اصل موضوع را باید مورد بحث قرار بدهیم تا ببينيم که آیا ضرورت دارد که بین این دو رکن وحدت ایجاد شود، چراکه اگر بخواهیم یک جامعهای پیشرفته داشته باشیم و اگر بخواهیم دوباره به هویت حقیقی خویش بازگردیم و تمدن سازی بر اساس هویت دینی و هویت ایرانی خویش درست کنیم، واقعاً این دو مجموعه و وحدت این دو مجموعه چقدر میتواند تاثیرگذار باشد و اين امر که آیا وحدت حوزه و دانشگاه یک وحدت شکلی است یا نه؟ و یا باید وحدت محتوا بگیرد؟ و اين از پرسشهايي که بايد پاسخ داده شود.
حجتالاسلام و المسلمین مهدوی در پايان خاطرنشان کرد: در طول تاریخ نیز حرکت برای ایجاد وحدت حوزه و دانشگاه بدون هیچ دستورالعمل و بدون شعار وجود داشته است، چراکه نهضت ملی نفت یکی از جلوههای وحدت حوزه و دانشگاه بود اما وقتی آن غایت و هدف به فراموشی سپرده شد به واسطه برخی مسائل سلیقهای و شخصی دوباره اختلاف پيدا شد و اساساً دشمنان این کشور منافع خود را در اختلاف این دو نهاد بسیار موثر علمی، اجتماعی و فرهنگی میبیند، پس یکی از دلایل ضروری امر وحدت حوزه و دانشگاه برای نیل به سعادت کشورمان است.
انتهاي پيام/