امروزه اغلب محصولات کشاورزی در تمام مراحل رشد از طریق کودها و سموم شیمیایی تغذیه می ‌شوند. این محصولات طعم خوب و کیفیت بالایی ندارند و نیترات موجود در آن ها می ‌تواند موجب بروز انواع سرطان‌ های گوارشی در مصرف ‌کنندگان گردد.

 به گزارش خبر نگار باشگاه خبر نگاران سنندج ،نیترات موجود در کودها می ‌تواند در همه انواع میوه و سبزی رسوخ کند. اما محصولاتی که در دل خاک جای می ‌گیرند، مثل: پیاز، سیب ‌زمینی، هویج و ... قابلیت جذب بیشتری دارند.درشتی میوه‌ها در بیشتر مواقع به دلیل نیترات بالای موجود در آن ها است. لذا هنگام خرید از میوه‌ های درشت صرف‌ نظر کنید و میوه‌ های متوسط یا کوچک با رنگ روشن را انتخاب کنید. چرا که تیره بودن میوه، خود نشان نیترات بالای آن است. کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات باعث کاهش ویتامینC و بی ‌طعم شدن محصول می ‌شوند بنابراین وقتی می ‌بینید خیار یا گوجه فرنگی طعم واقعی خود را ندارند می ‌توانید مطمئن شوید که مقداری از سموم جذب آن ها شده است، بنابراین میوه و سبزیجات بی ‌مزه را نخورید.میوه ‌های تکثیر یافته با کودهای شیمیایی بلافاصله پس از بریده شدن تغییر رنگ داده و تیره می ‌شوند لذا وقتی سیبی را گاز زدید و به سرعت کدر شد از مصرف آن بپرهیزید.
 سبزی ‌های برگ درشت و سفت را انتخاب نکنید و قبل از مصرف میوه و سبزی به دقت آن ها را ضد عفونی کنید. /س


برچسب ها: گیاه ، پیاز ، شیمیای
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.