دلایل زیادی برای از هم گسیختگی جوانان آمریکائی می توان برشمرد هم پدران و مادران و هم سیستم آموزشی آمریکا قابل سرزنش هستند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از گلوبال ریسرچ، قدیم ها، پسران در آمريکا می دانستند مردانگی یعنی چه و خود را برای زندگی جدید آماده می کردند . اخلاقیات هم در جامعه و هم در خانه و مدرسه ارزش داشت. اما اکنون پسران جوان در آمريکا اصلاً نمی دانند مرد بودن چیست . اخلاقیات هم اصلاً در جامعه چیز مهمی نیست پس در نتیجه پسران نیز چیزی از اخلاق نمی دانند .  
 
آیا می توان اعتراف کرد که آمریکا با نسل جوانی که تربیت کرده مشکل دارد ؟ ما پسرانی تربیت کرده ایم که نمی دانندچطور مردانگی کنند. بسیاری از این جوانان عمیقاً تهی و از دست رفته اند .
وقتی از اینگونه جوانان سخنی به میان می آید نام "آدام لانزا" و "جیمز هولمز" به ذهن می رسد. چرا اکثر عاملان کشتارها در آمریکا جوانند؟ چرا جوانان ما در این مسیر افتاده اند؟

آدام لانزا و جیمز هولمز تنها نوک کوه یخ جوانان از هم گسیخته تربیت شده در دامان ما هستند . پسران جوان آمریکائی در مدرسه به شدت تنبل اند. مشکلات انضباطی بسیار جدی دارند و به شدت تمایل به خودکشی در آنها دیده می شود . قدیم ترها جوانان آمریکائی در پارک ها یا خیابان ها دور هم جمع می شدند و "با هم" بازی می کردند. با هم جمع می شدند، اما اکنون جوانان ما تنها در خانه، ساعتها و بی وقفه بازی رایانه ای می کنند یا فیلم می بینند و یا خود را در تنهایی سرگرم می کنند .

وقتی جوانان ما بزرگ می شوند، دیگر احساس مسئولیت نمی کنند . آنها دوست دارند فقط در خانه بمانند ، نه اینکه بیرون رفته و به دنبال اهداف بلند خود تلاش کنند و برای خود چیزی و یا دستاوردی کسب کنند. 

این جوانان می بایست رهبران فردای آمریکا باشند اما در حقیقت باری به دوش جامعه هستند . آیا وقت آن نرسیده است که ما آمریکائی ها ، اعتراف کنیم که نسبت به جوانان خود در جای مرتکب اشتباه شده ایم ؟ 

برای نسلی جوانی که دوست ندارد بزرگ شود نام "نسل پیترپن" بسیار برازنده است. آنها می خواهند از لذت های بزرگ شدن استفاده کنند بدون اینکه مسئولیت های این بزرگ بودن را قبول کنند . یکی از اعضای این نسل اخیراً در دیلی میل مقاله ای نوشته و گفته است که من هنوز نمی خواهم بزرگ شوم ، آمادگی اش را ندارم . ما نسل بی هدف ، بی مسئولیت و خاصی هستیم . خب هستیم که هستیم . من وقتی تنها هستیم احساس رضایت بیشتری دارم نه درجمع . هفته پیش در جایی خواندم که به ما می گویند نسل پیترپنی. بله ما این نسلیم . نسلی بین 25 تا 40 سال که نمی خواهد در دام ازدواج، قرض و بچه بیافتد . 

فرانک فوردی استاد جامعه شناسی دانشگاه کنت می گوید جامعه ما پر است از دختران و پسرانی که در لبه کودکی و بزرگسالی گیر کرده اند .

واژه دیگری که می توان برای این نسل به کار برد ، واژه بلوغ گریز است . این نسل نمی تواند یک جا مستقر شود و ارتباط برقرار کند. در دهه های گذشته جوانان آمریکائی از خانه بیرون زده و به دنبال ازدواج و بچه دار شدن می رفتند، حتی خیلی زودتر از جوانان فعلی . اما جوانان امروزی دوست ندارند بزرگ شوند.

از گذشته جامعه شناسان 5 فاکتور را نشانه بلوغ می دانستند، تمام کردن مدرسه ، رفتن از خانه پدری، استقلال مادی، ازدواج و بچه دار شدن . در دهه 60 ، 65 درصد از جوانان تا سن 30 سالگی همه این 5 فاکتور را داشتند. اما در سال 2000 این رقم به یک سوم کاهش یافت .

کارشناسان نمونه های بسیاری از این بلوغ گریزی، به حاشیه رفتن مسئولیت پذیری و یا به قول دیوید بروکس ستون نویس نیویورک تایمز، ادیسه مرور زمان، می توانند نام ببرند. اما آنان در عین حال ، والدین آمریکائی ، مشکلات بدهی دانش آموزی ، فقر در میان جوانان (درآمد نیمی ازجوانان بین 25 تا 34 سال آمریکائی از سطح کشوری پائینتر است ) و بحث اشتغال را نیز مطرح می کنند .  
حالا فرزندی که تا 34 سالگی برای گرفتن پول دائماً چشمش به دستان مادرش است ، چگونه می تواند در آینده مسئولیت پذیر شود ؟

چرا چنین اتفاقی افتاده است ؟ دلایل زیادی برای این موضوع می توان برشمرد. هم پدران و مادران و هم سیستم آموزشی آمریکا قابل سرزنش هستند . 

چه می شد اگر به جوانان آمریکائی ، عشق ورزیدن ، آبرو ، شرم ، و حفاظت از دیگران آموزش داده می شد ؟ چه می شد اگر ما به جوانان خود ، مردانگی را به جای شرمندگی از آن یاد می دادیم ؟ چه می شد اگر به جوان آمریکائی اخلاقیات و نظم یاد داده می شد ، به جای آنکه یاد بگیرد هرکاری که دلش خواست انجام دهد ؟ 

در زیر نشانه های از وضعیت وخیم جوانان آمریکائی آمده است :
-    دوسوم کسانی که کلاس تقویتی می روند ، پسرند .  
-    دختران آمریکائی 5 ساعت در هفته بازی رایانه ای می کنند و پسران 13 ساعت .
-    پسران آمریکائی به طور متوسط تا به سن 21 سالگی برسند ، 10 هزار ساعت بازی رایانه ای می کنند .
-    یک تحقیق نشان می دهد که 88 درصد پسران آمریکائی بین 8 تا 18 سال بازی رایانه ای می کنند.
-    برطبق یک تحقیق که توسط نشنال ژئوگرافیک انجام شده است 37 درصد جوانان 18 تا 24 ساله نمی دانند عراق کجای نقشه جهان است.
-    نیویورک تایمز نوشته است که 57 درصد از جوانان راه یافته به دانشگاه در آمریکا دخترند.
-    پیش بینی می شود 60 درصد راه یافتگان به دوره لیسانس در سال 2016 دختر باشند.
-    30 درصد ترافیک اینترنت در آمریکا مربوط به سایت های مستهجن است . 25 درصد کسانی که به اینترنت دسترسی دارند حتی در ساعت کاری خود به اين سایت ها مراجعه می کنند.
-    53 درصد از جوانان آمریکائی بین 18 تا 24 سال با والدین خود زندگی می کنند . که البته سهم پسران بیشتر است.
-    مردان جوان در آمریکا چهاربرابر زنان مرتکب خودکشی می شوند .
-    امروزه تنها 44 درصد از آمریکائی های بین 25 تا 34 سال متاهل هستند.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار