به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصی رضوي، عباس مقتدايي افزود: با توجه به پيشرفتهاي بسيار قابل توجه كشور در سالهاي اخير بهويژه در عرصه پزشكي توفيقات زيادي كسب كردهايم.
وي افزود: پيشرفتهاي قابل ذكر ايران اسلامي در حوزه مهندسي و در راستاي آن مهندسي پزشكي برگ زريني در بخش تجهيزات سختافزاري و نرمافزاري پزشكي افزوده است.
مقتدايي با بيان اينكه جلب افراد براي دريافت خدمات پزشكي يكي از محوورهاي اصلي گردشگري سلامت است، خاطرنشان كرد: گردشگري سلامت از حيث اينكه خوب به آن پرداخته نشده بايد مورد توجه متوليان و مسئولان مرتبط با اين امر قرار گيرد.
وي تصريح كرد: گردشگري سلامت بايد در ساختار اداري و زيربنايي كشور نهادينه شود تا بتوانيم با بهرهگيري از توانمنديهاي داخلي در عرصه درآمدزايي به نحوه شايسته به كشور كمك كنيم.
سخنگوي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي با اشاره به برنامهريزي مدون براي توسعه گردشگري سلامت يادآور شد: وزارت علوم، تحقيقات و فناورري، وزارت بهداشت و مجموعه دست اندركاران حوزه گردشگري از دستگاههايي هستند كه بايد بهطور محوري به مسئله جذب گردشگر درماني بپردازند.
مقتدايي اذعان كرد: همگرايي و اتخاذ تصميات مشترك از سوي بخشهاي مرتبط در حوزه گردشگري ميتواند فرآيند صعودي در مسير جذب گردشگري و به تبع آن توسعه اقتصاد ايجاد كند.
وي با تاكيد بر اينكه بايد در توسعه گردشگري سلامت، تبليغات گسترده در سطح منطقه صورت گيرد، گفت: ارتباط ميان مجامع دانشگاهي، تبليغات گسترده در سطح منطقه خاورميانه، آسياي ميانه و قفقاز و ايجاد دفاتري در خارج از كشور كه بتواند بازاريابي شايستهاي در اين حوزه انجام دهد از راهكارهاي عملي در بخش توسعه گردشگري سلامت تلقي ميشود.
سخنگوي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي اظهار كرد: مشهد با پيشينه تاريخي، فرهنگي و مذهبي خود ظرفيت عظيمي در حوزه گردشگري برشمرده ميشود.
مقتدايي اضافه كرد: خراسان بزرگ مجموعهاي از اقوام و اقليتهاي مختلف بوده و اين مجموعه بزرگ قابليت جذب گردشگران زيادي را دارد چراكه خراسان سرزميني شناخته شده در بحث گردشگري است.
سخنگوي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي گفت: گردشگري سلامت در صورتي پيشرفت و توسعه پيدا ميكند كه به آن به طور جدي پرداخته شود و برنامهريزي مدون در ارتقا جايگاه ان در اقتصاد داشته باشيم./س