از پماد لب استفاده کنید: محصولات متعددی در بازار موجود است. بیشتر چرب و مومی شکل هستند که خاصیت ضد باکتری و التهاب دارند و با ایجاد لایه ای محافظ مانع از دست دادن رطوبت می شوند. سعی کنید از پمادهایی که اسانس و طعم دار هستند استفاده نکنید، این اسانس ها بدلیل شیرین بودن باعث تشدید عادت لیسیدن لب می شوند. استفاده از وازلین نیز بسیارموثر است.
کمتر در معرض تابش خورشید قرار بگیرید: اشعه ماوراء بنفش، لبها را خشک و آسیب پذیر می کند. این امر در دیگر قسمتهای بدن نیز صدق می کند.
با اینکه لب در سرطان پوست سهیم است، اما فاقد ملانین می باشد. ملانین یا همان رنگدانه پوست، عاملی حفاظتی در برابر اشعه ماوراء بنفش است. سرطان پوستی که خود را برروی لبها نشان می دهد، معمولا جدی تر است و سریع تر گسترش می یابد. پس اگر شما مجبور هستید که زیاد در معرض آفتاب قرار بگیرید، از پمادهای لبی که حاوی ضد آفتاب هستند استفاده کنید. بهتر است این محصول را با spf (فاکتور حفاظتی) 15 به بالا تهیه و مصرف نمایید.
از رژ لب های مرغوب استفاده کنید: متخصصان
پوست معتقدند که زنان مسن کمتر از مردان دارای پوست آسیب دبده و لبهای شکاف
خورده هستند. شاید دلیل آن استفاده از رژلب باشد.
رژلب ساختار حفاظتی متوسطی در برابر اشعه ماوراء بنفش دارد. برای اثر بخشی
ببشتر، بهتر است از رژلب های مرغوب مرطوب کننده و حاوی ضدآفتاب استفاده
کنید.
خمیر دندان خود را چک کنید: حساسیت به خمیر دندان و دهان شویه ها می تواند عامل قرمزی و خشک شدن پوست لب گردد. برای چند روز از یک مارک خمیردندان و یا دهان شویه استفاده کنید و ببینید اگر مشکلی با شستشو و مسواک زدن ندارید آن را ادامه دهید.
مواد غذایی تحریک کننده نخورید: هنگامیکه لبها شکاف می خورند، حساس تر می شوند. موادغذایی خاص می تواند باعث التهاب بیشتر شود.
برای مدتی مصرف فلفل قرمز، خردل، انواع سس، آب پرتقال و مشروبات الکلی را کناربگذارید تا لبهای شما التیام یابند.
نکته: استرس را از خود دور کنید، به تغذیه خود توجه کنید، با استفاده از دستگاههای بُخور، محیط خانه را کمی مرطوب و استریلیزه نگه دارید تا پوستتان همیشه باطراوت و شاداب بماند.
منبع: سالم زي