وی با اشاره به وضعیت اقتصادی حاضر کشور تصریح کرد: اگر این طرح اجرایی شود و نتوان اعتبارات آن را مهیا کرد و شکست بخورد وضعیت سلامت در شرایط بدی قرار میگیرد.
فتاحی با اشاره به بحران دارویی که در حال حاضر وزارت بهداشت را درگیر کرده است خاطرنشان کرد: ارز مورد نیاز برای تامین داروهای بیماریهای خاص هنوز به وزارت بهداشت اختصاص پیدا نکرده است و در این شرایط نمیتوان از اجرایی شدن برنامه پزشک خانواده سخنی به میان آورد.
وی با تاکید بر اینکه نباید برنامهای که احتمال شکست خوردن آن وجود دارد را اجرایی کرد تصریح کرد: باید بیمهها نهایت همکاری را با اجرایی شدن این طرح داشته باشند تا این طرح بعد از چند ماه اجرایی شدن با شکست روبهرو نشود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ارتباط با آماده شدن زیرساختهای اجرایی پزشک خانواده در کشور متذکر شد: تمامی زیرساختهای مورد نیاز برای اجرایی شدن برنامه پزشک خانواده در کشور آماده شده است و وزارت بهداشت در این زمینه تلاش بینظیری ارائه داده است.
فتاحی با بیان اینکه نظام سلامت فعلی نظامی است که سبب سردرگمی بیمار میشود اذعان کرد: پزشک خانواده میتواند در صورت اجرای درست حلقه مفقوده نظام سلامت باشد و پروژهای است که اجرایی شدن آن کاملا به سود مردم است.
وی تاکید کرد: ولی با این حال در اجرایی شدن آن باید شرایط کشور در نظر گرفته شود و برای شروع باید پشتیبانی مالی لازم برای اجرایی شدن آن آماده شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با یادآوری شرایط مالی کشور اظهار کرد: شروع کردن آن در این شرایط که ممکن است به دلیل مشکلات مالی با شکست مواجهه شود به صلاح مردم نیست/س.