روزنامه هاي اجاره اي چه خوابي براي هاشمي ديده اند؟،اصلاح طلبان سوگلي VOAو BBC شده اند ،احمدی‌نژاد فکر می‌کند از ملکوت آمده ،جمع‌آوری فیلم‌ها با زیرنویس فارسی،شکایت قالیباف از مدیرعامل ایسنا،،،پیشرفت علمی ایران، غرب را خانه‌نشین می‌کند ،مادر با نامزدی پدر در انتخابات مخالف است ،تخريب مسجدالنبي قريب الوقوع است،،،،،،،،،

به گزارش مجله شبانه باشگاه  خبرنگاران، اخبار ویژه روزنامه‌هاي امروزرا می  توانید اینجا بخوانید. 

*کیهان:

روزنامه هاي اجاره اي چه خوابي براي هاشمي ديده اند؟
 
هاشمي رفسنجاني مي گويد نسبت شعار دولت وحدت ملي و دولت ائتلافي، همان حكايت عنب و انگور است.
روزنامه زنجيره اي اعتماد روز گذشته فصلنامه ضميمه اي را منتشر كرد كه اگرچه عنوان آن روزگار امروز اصلاح طلبان مي باشد و مصاحبه هايي نيز با برخي اصلاح طلبان نظير سعيد حجاريان و محمد علي ابطحي و رضا خاتمي صورت گرفته، اما در واقع هدف اصلي فضاسازي براي آقاي هاشمي به واسطه مصاحبه با وي و پسر او (ياسر هاشمي) درباره انتخابات است.
 
به عبارت ديگر اقدام روزنامه اعتماد، تداوم كار رپرتاژگونه رسانه هاي زنجيره اي - اجار ه اي در زمينه محور كردن هاشمي براي فعاليت هاي سياسي و انتخاباتي اصلاح طلبان است. نكته قابل تأمل، آلودگي سياسي روزنامه اعتماد به شبكه دولتي انگليس از يك سو و آلودگي هاي مالي و اقتصادي از جانب ديگر است و طبيعتاً اين پرسش را پيش مي كشد محافل آلوده سياسي- اقتصادي از اين دست، در پشت شعارهايي نظير انتخابات آزاد، دولت وحدت ملي و ائتلافي، اعتدال و ميانه روي و... چه چيزي را دنبال مي كنند و چرا مرز آقاي هاشمي با اين محافل رسانه اي تا اين حد كمرنگ شده و از ميان رفته است؟ ياسر هاشمي در اين مصاحبه مي گويد «هاشمي 2005 با هاشمي 2013 حتماً تفاوت دارد» و «خود من هم در ايده HASHEMI 2005» بي تأثير نبودم.

آقاي هاشمي در اين مصاحبه غير از طرح موضوع شوراي فقهي، به مسئله انتخابات مي پردازد و مي گويد: پيشنهاد تشكيل وحدت ملي هم مانند تشكيل شوراي فقهي دچار نگاه هاي محدود سياسي شده است. شنيدم كه بعضي تأكيد بر وحدت ملي را لازمه فضاي تشتت مي دانند، در صورتي كه وحدت، يكي از مفاهيم عالي در مكتب اسلام است كه ضرورت آن با پسوند «ملي» در جامعه ايران كه متشكل از قوميت هاي مختلف و نظرات فراوان و مختلف سياسي افراد و احزاب و جريان هاست، هميشگي است.

وي مي افزايد: فكر مي كنم دولت دوران سازندگي كه به اذعان نيروهاي موافق و مخالف مجموعه اي از نيروهاي به اصطلاح چپ و راست و مستقل آن زمان بود، نمونه اي از دولت وحدت ملي باشد.

هاشمي درباره اين سؤال كه «آيا اين ايده همان دولت ائتلافي است؟ در اين صورت چرا نام آن وحدت ملي است؟» مي گويد: اگر چه دو واژه وحدت و ائتلاف معناي نزديك به هم دارند، اما در ادبيات جاري كشور، وحدت بيشتر بار معنايي عقيدتي و ائتلاف بار معنايي سياسي دارد. در واقع همان حكايت انگور و عنب است.

آقاي هاشمي در اين مصاحبه كمترين اشاره اي به مرزبندي با گروه هاي نفاق و فتنه گر كه با اصل جمهوري اسلامي معارضه مي كنند نكرد.گفتني است هاشمي همزمان در ديدار با «جمعي از اعضاي انجمن اسلامي ادوار دانشگاه تهران» خواستار برگزاري انتخابات آزاد، شفاف و قانوني به عنوان قدم اول بازگشت تعادل بر جامعه شد و افزود: با تحقق اين امر، همه نيروهاي سياسي فعال و مردم به نتيجه بيرون آمده از صندوق ها تمكين كرده و با همكاري و ياري رساني به دولت، مشكلات و معضلات كشور به ياري خداوند برطرف خواهد شد.
روزنامه اعتماد بلافاصله پس از متن مصاحبه با آقاي هاشمي، مصاحبه با ياسر هاشمي را با عنوان «هاشمي 2013 با HASHEMI 2005 تفاوت دارد، ياسر هاشمي از حضور پدرش در انتخابات مي گويد»، منتشر كرده و از قول وي نوشته است: تا امروز كه آقاي هاشمي موافق حضور دوباره در عرصه انتخابات رياست جمهوري نيست اما رجوع به ايشان از سوي گروه هاي مختلف زياد شده ولي من به شخصه مخالف اين قضيه هستم و فكر مي كنم درست است آقاي هاشمي اگر هم بخواهد وارد اين عرصه شود رئيس جمهورساز باشد تا رئيس جمهور.

ياسر هاشمي با بر شمردن برخي چالش هاي اقتصادي و خارجي مي گويد: همه اينها عواملي هستند كه به اعتقاد من تعيين مي كند علاوه بر انتخابات آزاد و پرشور آيا وحدت ملي در برابر هجوم خارجي و نگراني هاي داخلي مورد نياز است يا خير. مجموع اين عوامل در رفتار حاكمان براي انتخابات آينده تأثيرگذار است اما اولويت هاي مهم تري براي كشور وجود دارد كه بايد همه كمك كنيم تا جايي كه مي شود با كمترين هزينه از آنها عبور كنيم. نبايد فراموش كنيم نظام ايران از بحران هاي زيادي نظير درگيري هاي سال 60 و جنگ عبور كرده است.
 
امروز هم داراي شرايط سختي هستيم كه اين را مي طلبد كه افرادي مثل آقاي هاشمي به صحنه بيايند، كمك كنند و مشورت دهند در تصميم گيري منطقي و درست اما متأسفانه در اين شرايط حساس هم آقاي هاشمي و امثالهم مورد مشورت قرار نمي گيرند. همان طور كه خودشان هم يك بار گفتند اطلاعات دقيق به صورت رسمي به ايشان داده نمي شود و سعي مي كند از منابع و افراد مطلع اخبار و تحليل هاي درست را دريافت كند و عملاً كمتر مورد مشورت قرار مي گيرد. به نظرم اكنون به اين اصل بيشتر نياز داريم تا اينكه بگوييم چه كسي بايد رئيس جمهور شود.

وي در پاسخ به اين سؤال كه «آيا امكان دارد برآيند نظر آقاي هاشمي به اين سمت برود كه در انتخابات سال 92 شركت كنند؟ گفت: ان شاءالله كه اين اتفاق نيفتد و بعيد است اين اتفاق بيفتد. من به عنوان فرزند مي گويم همه اعضاي خانواده ما مخالف حضور آقاي هاشمي در انتخابات هستيم و سال 84 هم مخالف بوديم. مهم تر از همه مادر است كه خيلي مخالف هستند.»

خبرنگار با گشاده دستي مي پرسد «آيا اين درست است كه آقاي هاشمي مجري اصلي استراتژي وحدت ملي هستند؟» و ياسر هاشمي جواب مي دهد: به نظرم آقاي هاشمي پايه گذار اين ايده است و كسي كه اعتقاد جدي به وحدت ملي دارد اكنون بيشتر از همه آقاي هاشمي است. با تمام اين نامردي ها و رفتارهايي كه برخي انجام مي دهند اما نگاه ايشان به آنها همچنان مثبت است.

وي درباره نسبت امروز اصلاح طلبان با هاشمي رفسنجاني گفت: با تمام جفاهايي كه برخي اصلاح طلبان نسبت به آقاي هاشمي داشتند به نظر هنوز هم ايشان اصلاح طلبان را به عنوان يك وزنه سياسي و بخشي از آنها را به عنوان مديران لايق براي كشور قبول دارد.

در حالي كه فائزه هاشمي به اعتبار برخي قانون شكني ها در زندان به سر مي برد و به خاطر 13 عنوان اتهامي مهدي هاشمي در زمينه پولشويي و اختلاس و تباني و مشاركت در اقدام عليه امنيت ملي و... اقرار مجرميت براي نامبرده صادر شده، ياسر هاشمي مدعي اعتدال و ميانه روي شده و مي گويد: نيروهاي واقع گراي چپ و راست خيلي هم به يكديگر نزديك شده اند و اين همان خواسته آقاي هاشمي است كه امروز ايجاد شده است. اما بايد تقويت شود نه اينكه دنبال مصداق بگرديم. مردم امروز معتدل ها را مي خواهند و تندروهاي چپ و راست را قطعاً شناخته اند. امروز همان روزي است كه همه به اين نقطه رسيده اند كه اعتدال مي تواند منجي شود فقط بايد مواظب بود كه تندروها فضا را منحرف نكنند.

وي درباره شعار مبتذل «هاشمي 2005» در سال 1384 مي گويد: اين روش را يكي از ستادهاي انتخاباتي شمال تهران انتخاب كرد اما به طور جدي فراگير شد. خود من هم بي تأثير نبودم ولي قرار نبود اينقدر فراگير شود. چون در آن ستاد جواب داده بود، به شهرستان ها هم رسيد.

اصلاح طلبان سوگلي VOAو BBC شده اند 
 

يك همكار بخش فارسي بي بي سي و صداي آمريكا تصريح كرد اصلاح طلبان به سوگلي اين دو شبكه تبديل شده و گروه هاي اپوزيسيون در اين دو شبكه دولتي به حاشيه افتاده اند.

پايگاه هاي اينترنتي ضد انقلاب از جمله گويانيوز، بالاترين، اخبار روز، راديو كوچه، خودنويس و... مقاله مشتركي را به قلم عبدالستار دو شوكي و با مضمون اعتراض به روابط ويژه بي بي سي و صداي آمريكا با اصلاح طلبان منتشر كرده اند. در اين مقاله آمده است: علي رغم شواهد و اسناد انكارناپذير موجود، مسئولين سرويس جهاني بي بي سي و بخش فارسي آن ادعا مي كنند كه بي بي سي مستقل از وزارت خارجه عمل مي كند، چون يك نهاد دولتي نيست بلكه مانند 900 سازمان و دستگاه ديگر با فرمان يا امتيازنامه سلطنتي (Royal Charter) مستقل اداره مي شود؛ و اينكه منتقدين بي بي سي از درك اين مقوله حقيقي و حقوقي عاجز مي باشند.
 
اما بايد گفت كه برخلاف ادعاي بي بي سي، اگر به ليست سازمانها و دستگاه هاي تحت فرمان مذكور رجوع كنيم، مي بينيم كه بي بي سي در كنار نهادهايي نظير ارتش سلطنتي بريتانيا، نيروي هوايي سلطنتي بريتانيا، بانك مركزي انگليس و غيره قرار دارد. آليسدير پنكرتن در كتاب معروف خود به نام «فيلم، راديو و تلويزيون» از بي بي سي به مثابه «امپرياليسم جديد» ياد مي كند و دلايل خود را توضيح مي دهد.

نقش تبليغات (propaganda) صداي آمريكا در آمريكاي لاتين نيز در كتاب ديويا مكميلين به نام «مطالعات بين المللي رسانه اي» مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته است.اين همكار گروهك اتحاد جمهوريخواهان در ادامه خاطرنشان مي كند: حمايت ضمني و عملي بخش فارسي صداي آمريكا و به خصوص بي بي سي از اصلاح طلبان بر هيچ كسي پوشيده نيست.
 
بر طبق آينه جهان نماي بي بي سي فقط دو گروه در سپهر سياست ايران وجود دارند؛ اصولگرايان طرفدار آيت الله خامنه اي و يا طرفداران احمدي نژاد از يكسو، و طيف هاي مختلف اصلاح طلبي از سوي ديگر. از آنجايي كه اصولگرايان تمايلي به ظاهر شدن بر روي صفحه بي بي سي ندارند، جعبه جادويي دولت بريتانيا در اختيار اصلاح طلبان قرار دارد تا با استفاده از اكسيژن تبليغاتي فراهم شده توسط اين دستگاه خود را تطهير و به مردم به عنوان يك آلترناتيو بالقوه عرضه كنند.
 
 از نظر بي بي سي، به استثناي تعداد اندكي برانداز در خارج، مردم ايران خواهان سرنگوني رژيم جمهوري اسلامي نيستند. در نتيجه انعكاس چنين خواسته اي در برنامه هاي متعدد بي بي سي به دور از شئون ژورناليستي و به مثابه دخالت مستقيم در امور داخلي ايران در راستاي تغيير رژيم خواهد بود.

اما حمايت بي بي سي از يك طيف بخصوص و اجازه حضور مستمر آنها در برنامه هاي مختلف تلويزيون فارسي بي بي سي و ناديده گرفتن افكار و تحليل هاي طيف هاي برانداز خود دليل مستدلي است مبني بر دخالت جانبدارانه بي بي سي در ايران، علاوه بر نقض بي طرفي.

دوشوكي مي نويسد: هر دو بي بي سي و صداي آمريكا فعاليت هاي اپوزيسيون برون مرزي را تا آنجايي كه رنگ و بوي اصلاح طلبي بدهد، منعكس مي كنند. نمونه هاي فراواني در اين زمينه وجود دارد از جمله نشست استكهلم و كنفرانس پراگ كه خبر و تحليل آن توسط اين دو رسانه به طور وسيعي منعكس شد. اما كوچكترين اشاره اي به نشست نيروهاي چپ و يا گردهمايي دهها سازمان و فعال اپوزيسيون در ژانويه امسال در آلمان يا اشاره اي به نشست اخير تعداد زيادي سازمان سياسي و شخصيت برانداز كه بين 7 تا 9 دسامبر امسال به دعوت حزب دمكرات كردستان در بروكسل جمع شده بودند، نشد.
 
چرا؟ اينگونه چراها فراوان هستند، اما تحليلگران مسائل سياسي ايران حاضر نيستند خطر كرده و به آنها بپردازند، چون مي دانند كه اقبال حضور خود را در بي بي سي و صداي آمريكا در مخاطره خواهند افكند. در طي سالهاي اخير هر دو رسانه براي جذب و استخدام روزنامه نگاران اصلاح طلب از داخل كشور رقابتي «ناسالم» را دامن زدند.
 
وانگهي اپوزيسيون برون مرزي نيز بايد از خواب گران بيدار شود. در تحليل نهايي اين بي بي سي و صداي آمريكا هستند كه تصميم مي گيرند چه كس و يا كساني به عنوان اپوزيسيون يا سران اپوزيسيون معرفي خواهند شد، همان گونه كه چلبي ها و كرزائي ها را معرفي كردند.
  
بیگاری تازه کدیور برای اسرائیل
 
چند تن از عناصر ورشكسته سياسي با انتشار نامه اي به «رهبران ملت مصر» از آنها خواستند اسلام را به سياست راه ندهند.
در حالي كه رژيم صهيونيستي در همسايگي مصر علنا از روي كار آمدن اسلامگرايان ابراز نگراني علني مي كند و تعارض جريان اپوزيسيون با دولت پس از انقلاب مصر نيز بر سر حاكميت احكام اسلامي است، 5 تن از عناصر ورشكسته با محوريت محسن كديور نامه اي به رهبران ملت مصر نوشته و از آنها خواستند از تجربه جمهوري اسلامي عبرت بگيرند.
 
اين عده شامل محسن كديور، عبدالعلي بازرگان، حسن يوسفي اشكوري، محمود صدري و صديقه وسمقي هستند. كديور و بازرگان در بحبوحه فتنه سبز و به همراهي سروش و مهاجراني و گنجي، خود را اتاق فكر جنبش سبز در خارج كشور معرفي كردند اما به فاصله چند ماه، سروش و مهاجراني و گنجي با فهم اين واقعيت كه خود را دست انداخته اند، بدون سر و صدا كنار كشيدند.

نامه مورد اشاره از سوي سايت جرس منتشر شده و با توجه به اينكه كسي در مصر امضاكنندگان را نمي شناسد، احتمالا بيشتر براي خودنمايي در ميان محافل اپوزيسيون ايراني تهيه شده است. در اين نامه آمده است: همان طور كه مي دانيد ملت ايران در سال 1979 استبداد شاهنشاهي را سرنگون و به تأسيس نظام جمهوري اسلامي رأي آري داد.
 
اين رأي كه با 2/98 درصد آراء مردم در طيف گسترده آن با عقايد متفاوت و با اعتماد به سخن رهبر روحاني آن كه صريحا وعده داده بود روحانيون قصد حكومت ندارند و خود به حوزه هاي علميه باز خواهد گشت، تثبيت شد، در واقع رأي به برچيده شدن بساط استبداد و برپائي آزادي، عدالت اجتماعي و ارزش هاي اخلاقي و ديني بود، اما نه توده هاي مردم و نه رهبران ديني، طرح تدوين شده اي از حكومت اسلامي نداشتند و جز كلياتي از حكومت عدل علوي چيزي ارائه نكردند.
 
به اين ترتيب رژيم سابق، قبل از آنكه نظامي نوين طراحي و تدوين گردد، برچيده شد و در غياب احزاب و نهادهاي مستقل مردمي كه در دوران استبداد سلطنتي سركوب شده بود، بخشي از نهاد مستقل روحانيت شيعه كه با ساختار ويژه و تشكيلات سنتي خود باقي مانده بود، توانست قدرت را با تكيه بر تقليد سياسي اقشار سنتي و با سوء استفاده از عواطف و احساسات مذهبي مردم در انحصار گيرد.

در ادامه اين نوشته پرتناقض آمده است: قصد ما تبليغ جدايي دين از سياست نيست چرا كه تعاليم اصيل اسلامي عرصه اجتماع و سياست را نيز در بر مي گيرد. مسلما دينداران نيز حق، بلكه وظيفه شرعي دارند همچون بقيه مردم در سياست دخالت كنند و حتي در صورت احراز اكثريت آراء به قدرت برسند (همچنانكه در تركيه رسيدند)، اما آميختن نهاد دين با نهاد قدرت مخالف اساس دين و معيارهاي كتاب و سنت است.
 
تجربه تلخ ملت ما اينك فراروي شماست. آزموده را بار ديگر نيازمائيد. شما در اصل چهارم پيش نويسي كه به عنوان قانون اساسي مصر تهيه كرده ايد، شيخ الازهر و علماي اين دانشگاه و حوزه علميه بزرگ اسلامي را در جايگاهي قرار داده ايد كه قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران براي فقهاي شوراي نگهبان، كه منصوب رهبري هستند، قرار داده است.

اين متن در حالي در پستوي محسن كديور و چندنفر از دوستان وي نوشته شده كه بنابر اخبار اوليه بيش از 70درصد مسلمانان مصر - با وجود مخالفت و فشار و آشوبگري سنگين گروه هاي لائيك- به قانون اساسي مبتني بر اسلام رأي داده اند.

نويسندگان اين نامه توضيح نداده اند كه اگر بنا بر ادعاي آنان مردم خيال مي كردند روحانيون قرار است به حوزه هاي علميه بازگردند و به همين دليل 2/98 درصد مردم به جمهوري اسلامي رأي آري دادند؟ پس چرا بيش از 99درصد همان مردم به متن قانون اساسي و اصول روشن آن رأي دادند؟ اين گزافه گويي در حالي است كه براي مثال در سال 1388 و در سي و يكمين سال پيروزي انقلاب، 85 درصد واجدان شرايط در انتخابات شركت كردند و دلبستگي خود را به نظام نشان دادند. اما شرم آورتر از همه اين است كه ترويج كنندگان سكولاريسم، جرئت اعلام پايبندي به سكولاريسم را از دست داده و اكنون با مشاهده موج بيداري اسلامي مجبورند بگويند «قصد ما تبليغ جدايي دين از سياست نيست».

يادآور مي شود پيش از اين كديور به طور مخفيانه به اسرائيل سفر كرده و در عين حال سعي بر كتمان و انكار اين موضوع داشته است. اما با نوشته اخير وي و دوستانش جا دارد بپرسيم كه آيا هم مسيري و همفكري با رژيم صهيونيستي را انكار مي كنيد؟!
محسن كديور پيش از آشكار شدن هويت منافق خود تا همين سال گذشته مدعي وفاداري به قانون اساسي و جمهوري اسلامي بود اما ظاهرا با بالا رفتن مخارج در خارج كشور، مجبور شده پيه همه نوع بيگاري سياسي و تبليغاتي براي آمريكا و اسرائيل را به تن بمالد
 
*آرمان:

تشبیه این‌بار به فاتح خیبر!

شنیده شد که «پیش به سوی فتح خیبر»، «مظلوم‌تر از بهشتی، خدوم‌تر از رجایی»، «زنده‌باد بهار»؛‌ اینها شعارهایی‌است كه گفته می‌شود قرار است به‌وسیله آنها اسفندیار رحیم‌مشائی دل و رای مردم را ببرد!
 
وبلاگ‌هایی كه با عنوان «حامیان اسفندیار رحیم‌مشایی» به نشر اخبار و اطلاعات می‌پردازند با طرح چنین شعارهای از ضرورت حضور مشایی در انتخابات صحبت می‌كنند. صراط نوشت؛ همچنین به‌نظر می‌رسد یك تیم رسانه‌ای با انتشار نظرسنجی‌هایی (كه اعتبار علمی آن مورد تردید است) رحیم‌مشایی را در صدر انتخاب مردم معرفی كرده و به دنبال القای محبوبیت این فرد به جامعه است. یك نكته قابل توجه درباره شعار «زنده‌باد بهار» حامیان مشایی این است كه محمود احمدی‌نژاد، آخرین سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل را به این جمله به پایان برد!

 

جمع‌آوری فیلم‌ها با زیرنویس فارسی

شنیده شد که دبیر ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی، هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمع‌آوری فیلم‌های خارجی با زیرنویس فارسی خبر داد. صراط نوشت؛ سعید جابری‌انصاری افزود: جمع‌آوری الواح غیرمجاز در دستور کار ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی قرار دارد و این ستاد با دستفروشانی که اقدام به فروش فیلم‌های خارجی با زیرنویس فارسی می‌کنند به‌شدت برخورد خواهد کرد. وی یادآور شد: در پی برخورد با دست‌فروشان الواح غیرمجاز در روزهای اخیر تعداد سه هزار مجموعه از آثار غیرمجاز که شامل موسیقی و فیلم‌های خارجی با زیرنویس فارسی بودند از سطح شهر تهران جمع‌آوری شد.

 

دانشجویان علوم پزشکی نمره پوشش دریافت می‌کنند

شنیده شد که دانشجویان علوم پزشکی ایران در پایان هرترم درسی نمره پوشش دریافت می‌کنند. دکتر محمدحسین آیتی، معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران، اعلام کرد از این پس دانشجویان علوم پزشکی در کنار نمرات علمی و بالینی «در زمینه پوشش و رفتار حرفه‌ای» نیز نمره می‌گیرند. او در ادامه نمره‌های موجود را عالی، خوب، متوسط و ضعیف نامید و گفت دانشجویانی که نمرات متوسط و ضعیف دریافت کنند پس از مدتی به شورای انضباطی دانشگاه معرفی می‌شوند.

 

شکایت قالیباف از مدیرعامل ایسنا

شنیده شد که مدیرعامل ایسنا به‌دلیل انتشار یک طنز دانشجویی با شکایت محمد‌باقر قالیباف شهردار تهران روبه‌رو شد. این شکایت از طریق اداره کل حقوقی شهرداری تهران به‌دلیل انتشار یک طنز دانشجویی در تاریخ هشتم آبان‌ماه سال‌جاری در بخش طنز و به اتهام توهین، هجو، هتک حرمت و نشر اکاذیب، صورت گرفته است. والی‌زاده برای این اتهام صبح دیروز به شعبه 9 بازرسی دادسرای رسانه احضار شد.

 

بزبزقندی را هم از ما گرفتند

شنیده شد که شبکه انگلیسی بی‌بی‌سی از پخش انیمیشن بزبزقندی چینی در افغانستان خبر داد. خراسان نوشت؛ به‌تازگی انیمیشن بزک چینی در کابل هواداران زیادی پیدا کرده است. کارتونی که داستان بز مادر و بچه‌هایش را بیان می‌کند. خیلی از کودکان افغان با این انیمیشن به خواب می‌روند، داستان بزی که اکنون از آن انیمیشن ساخته شده است. روزگاری بچه‌های ایران زمین خاطرات خوشی را از داستان‌ها، روایت‌ها و انیمیشن‌های بزبزقندی داشتند اما افسوس که حالا از انحصار ما درآمده است.

 

همسرم وسط حیاط تیرهوایی می‌زد تا دزدان بترسند!

شنیده شد که بهروز کمالوندی معاون اداری و مالی دستگاه دیپلماسی در بیان ماجرای ورود خود به دستگاه دیپلماسی گفته است: اواخر سال 1361 وارد این وزارتخانه شدم. چند روز بعد از ورودم به‌عنوان کارشناس سیاسی و نفر دوم سفارت ایران عازم فری تاون پایتخت سیرالئون شدم. قدس نوشت؛ وی افزود که فرزندم مالاریا گرفت، دزدان چند بار به ما حمله کردند.
 
مجبور بودیم همیشه مسلح باشیم. همسرم مجبور بود چند ساعت یک‌بار وسط حیاط بیاید و چند تیر هوایی شلیک کند تا دزدان بدانند که او مسلح است و بترسند که به خانه حمله نکنند. پسر اولم هم به دلیل حمله دزدان به همسرم، زودتر از موعد متولد شد و سه روز بعد از تولدش همسرم مالاریا گرفت و دیگر نمی‌توانست به او شیر بدهد.

 

محدودیت‌های دلاری افغانستان برای ایران

شنیده شد که افغانستان برای جلوگیری از سرازیر شدن دلار آمریکا به ایران، در مناطق مرزی با ایران محدودیت انتقال دلار اعمال کرد. قدس نوشت؛ رئیس پلیس ولایت هرات در مرز ایران و افغانستان به خبرگزاری رویترز گفته است که مقامات این ولایت برای جلوگیری از خروج دلار به ایران، تنها تا سقف یکهزار دلار اجازه انتقال دلار به ایران می‌دهند.
 
به گفته وی، تدابیر امنیتی، بازرسی و نظارت بر خروج دلار از کشور تقویت شده است. رویترز در ادامه این گزارش نوشت: افت ارزش ریال کار تجار استان هرات که مرکز تجاری مناطق غرب افغانستان است را نیز به‌شدت مختل کرده است؛ همچنین دلالان ارز و بازرگانان این منطقه به شدت از افت ارزش ریال آسیب دیده‌اند.

 

گران‌ترین خودروی وارداتی

شنیده شد که گرانقیمت‌ترین خودروی سواری واردشده به کشور در 7 ماهه امسال یک دستگاه خودروی سواری پورشه 8 سیلندر به ارزش گمرکی 258 میلیون تومان بوده است. تحلیل آمار گمرک ایران نشان می‌دهد که خودروی سواری پورشه 8 سیلندر سفید 2012 پانامرا توربو با 210 هزار و 603 دلار معادل دو میلیارد و 581 میلیون ریال گران‌ترین خودروی وارداتی به کشور در 7 ماهه امسال بود.

 

شایعه ‌پایان دنیا منجر به ‌تخریب معبد مایا ‌شد

شنیده شد که ناظر فنی معبد باستانی مایا گفت: متاسفانه، گردشگران بسیاری از این معبد بالا رفتند که سبب تخریب آن شد. این معبد که در 530 کیلومتری شمال شهر گواتمالا قرار دارد. مشرق نوشت؛ وی افزود: هرچند ما از حضور گردشگران در این منطقه رضایت داشته و خرسندیم اما آنها نیز باید احتیاط لازم برای محافظت از این بنا را که در فهرست یونسکو قرار دارد به کار می‌بردند.
 
هرچند از نوع خرابی‌ها گزارشی منتشر نشد اما به گفته این مقام مسئول، بالا رفتن از روی پلکان‌ها ممنوع بوده از این‌رو خسارت‌های وارده جبران‌ناپذیر است. روز جمعه، 21 دسامبر این معبد میزبان بیش از 7 هزار گردشگر بود تا طلوع خورشید را که بیانگر عصری جدید بود با برپایی جشن و مراسم آتش‌بازی مشاهده کنند. این معبد تاریخی در سال 1979 در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است.

 

احمدی‌نژاد فکر می‌کند از ملکوت آمده

شنیده شد که وزیر ارشاد دولت نهم درمورد صحبت‌های اخیر رئیس‌جمهور درمورد عدم مسئولیت‌پذیری دولت در گرانی‌های اخیر گفت: بهتر است این سوال از خود رئیس‌جمهور پرسیده شود که چرا فکر می‌کند از ملکوت وارد شده و دیگران اشتباه‌کار هستند و خودش از هر اشتباهی پاک است. صفارهرندی دامه داد: آن دوره گذشت که اگر بخواهند هر کسی را از خود دور کنند و کنار بزنند، انگی وارد کنند. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: خدمات همه دولت‌ها را در کشور نباید نادیده گرفت و سود همه دولت‌ها به ملت ایران در دوره حضورشان بیشتر از ضرر بود و در دولت فعلی که درحال حاضر سرپاست.

*تهران امروز:

 هشت دليل براي نامزدي در انتخابات داشتم

حجت‌الاسلام سيدمحمدباقر خرازي مدير مسئول روزنامه حزب‌الله كه به نظر مي‌رسد عزمش براي نامزدي در انتخابات رياست‌جمهوري جزم است در گفت‌وگويي كه با روزنامه قانون داشت،‌اظهارات جالبي بيان كرد. وي در بخشي از اين گفت‌وگو در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه «نظرتان در مورد آقایان کمال و صادق خرازی چیست؟» گفت: خیلی از جوانان ما نمی‌دانند که انقلاب در قم شروع شد و سه نفر در این جریان دخالت داشتند. یکی از این افراد، آقای شهید علی اوسطی بود که در‌‌ همان اوایل انقلاب شهید شد.
 
دومین نفر آقای علیخانی قزوینی بود که خدمات ایشان برای خیلی‌ها مجهول است. ایشان در قم مردم را جمع‌آوری می‌‌کرد و تظاهرات به راه می‌انداخت. سومین نفر هم برادرم آقا صادق بود؛ با اینکه ۱۳ سال بیشتر نداشت در خیابان‌ها مردم را جمع می‌کرد تا حدی که برای او حکم تیر صادر کرده بودند. وي درباره صادق خرازي تصريح كرد: برادرم صادق در موقع جنگ‌های نامنظم حرف اول را می‌‍‌زد، او یک نابغه سیاسی است. در شرایطی که کشور همیشه بحران داشته ایشان روابط را حل و فصل می‌‌کرد. به نظرم اگر ایشان بیمار نبود لایق‌ترین فرد برای رياست‌جمهوری بود.

خرازي همچنين درباره كمال خرازي مي‌گويد: در مورد عمویم آقای کمال خرازی که در نزد اهالی حوزه شناخته شده هستند، تدبیر و تفکرات ایشان باعث شد که بهترین دوره را در زمان ریاست ایشان بر وزارت خارجه داشته باشیم به طوری که گفته می‌شد ایشان با پنبه سر می‌برد.

وي با بيان اينكه به هشت دليل وارد انتخابات شده‌ام،‌گفت: من در جامعه مشکل را در ساختار دولت می‌بینم و اگر روی کار بیایم دولت را به دولت کوچک تبدیل می‌کنم که فقط برنامه‌ریزی و نظارت کند و وارد حوزه اجرا نشود. خرازي ادامه داد: احساس کردم روحانیت در صحنه نظام حذف شده است.
 
روحانیت، حکومت و دولت را پدید آورد و اکنون مستهلک شده و جوسازی‌ها و اهانت‌های پی در پی هم به نظرم یک کار صهیونیستی است تا روحانیت جرات ورود در صحنه سیاست را نداشته باشد و به نظرم بعد از نسلی که خدماتشان برای همه مسلم و روشن است نسل جدید وارد صحنه نمی‌شوند و این خیلی خطرناک است.
 
 روحانیت باید در حوزه اجرا هم وارد شود. شاید ریشه بسیاری از گرفتاری‌ها در نبود این افراد باشد. نکته بعد اینکه برای اولین بار تلاش خواهم کرد دولت ساعی را در تک‌تک شهر‌ها و استان‌ها پدید بیاورم. ما استاندار را برای استانی منصوب می‌کنیم که هیچ اطلاعی ندارد و باعث انفصال بین مردم و دولت می‌شود. دولت نباید برای استان‌ها تصمیم بگیرد چون خود افراد هر استانی مشکلات خودشان را بهتر می‌شناسند.

خرازي گفت: هدف پنجم من این است که ما نیاز داریم کسی باشد که با همه کار کند و کسی جز روحانیت نمی‌تواند از عهده این کار بربیاید. روحانیتی که الان در صحنه هستند نمی‌توانند همه را جمع کنند و باید یک فرد ناشناخته روی کار بیاید و این از ویژگی‌های دولت حزب‌الله است که با یک چهره جدید می‌تواند افراد را دور هم جمع کند. علاوه بر این باید کسی در نظام وارد شود که بتواند تمام متدینین و مردم را دور هم جمع کند و مردم به آنها اعتماد داشته باشند و به نظرم خانواده خرازی این ویژگی را دارد.

پیشرفت علمی ایران، غرب را خانه‌نشین می‌کند

آيت‌الله نورالله طبرسي نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه نظام سلطه از پیشرفت و تعالی ایران اسلامی هراسان است، گفت: پیشرفت علمي‌كشورمان سبب خانه‌نشینی غربی‌ها خواهد شد.نماینده ولی فقیه در مازندران در دیدار با استادان و کارکنان دانشگاه پیام نور مازندران، حوزه و دانشگاه را دو بال نظام اسلامي‌دانست و گفت: جامعه اسلامی با این دو بال حرکت مي‌كند و اگر این دو بال با هم باشند جامعه متحول مي‌شود و در غیر این صورت جامعه در مسیر صحیح حرکت نخواهد کرد.
 
وی با بیان اينكه تاكيد همیشگی امام راحل بر وحدت حوزه و دانشگاه زمینه تفرقه و تشتت را از میان این دو مرکز بزرگ علمي‌كشور برداشت، افزود: امروز برای بقای نظام و حفظ و نگهداری و حراست از این دو بال یعنی علم و دین بايد از آن محافظت کرد.نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، وحدت را اصل، ریشه و یک مسئله استراتژیک دانست و خاطرنشان کرد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همه افکار و قوانین باید در یک مسیر که همان تعالی و سعادت نظام دینی است باشد.

طبرسی اسلام را دین وحدت و برادری دانست و با بیان اينكه پیامبر گرامی اسلام فعالیت‌ها و برنامه‌های خود را با وحدت و همدلی آغاز کرد، بیان داشت: در شرایط کنونی تنها راه خنثی کردن توطئه‌های دشمنان علیه اسلام ناب وحدت امت دینی است.نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اينكه دشمنان از وحدت، همدلی و پیشرفت امت اسلامی هراسان است، خاطرنشان کرد: آنها برای جلوگیری از رسیدن نظام اسلامی به پیشرفت از هیچ توطئه و نقشه شومي‌فروگذار نخواهند کرد.

امام جمعه ساری با بیان اينكه غرب سه دهه است که همه توان و ابزار خود را جهت تضعیف نظام دینی به کار گرفته است، بیان داشت: ترور دانشمندان جوان هسته‌اي کشورمان گوشه‌اي از جنايت‌‌های آشکار استکبار جهانی علیه نظام دینی است.نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اينكه نظام سلطه از پیشرفت و تعالی ایران اسلامی هراسان است، گفت: پیشرفت علمي‌كشورمان سبب خانه نشینی غربی‌ها خواهد شد.

 

مادر با نامزدی پدر در انتخابات مخالف است

یاسر هاشمي‌درباره کاندیداتوری پدرش در انتخابات رياست‌جمهوری یازدهم به اعتماد گفته است: معتقدم آن کسی که برای رياست‌جمهوری انتخاب مي‌شود، باید بتواند مدیریت بحران داشته باشد.وی مي‌گوید: من به عنوان فرزند مي‌گویم همه اعضای خانواده ما مخالف حضور آقای هاشمي‌در انتخابات هستیم و سال 84 هم مخالف بودیم. مهم‌تر از همه مادر است که خیلی مخالف هستند.

وی مدعی شده است که در شرایط فعلی کسی مي‌تواند بحران‌های مورد نظر هاشمي‌را مدیریت کند که «مورد حمایت آقای هاشمی» باشد.یاسر هاشمی البته از کسی نام نمی‌برد و در پاسخ به اینکه آیا این فرد ناطق، خاتمی یا حتی ولایتی است، مي‌گوید: نمي‌دانم.
 
این آقازاده در پاسخ به اینکه «آیا امکان دارد برآیند نظر آقای هاشمی به این سمت برود که در انتخابات سال 92 شرکت کنند؟»، عنوان مي‌كند: ان‌شاءالله که این اتفاق نیفتد!پسر کوچک هاشمی افزوده است: تا امروز که آقای هاشمی موافق حضور دوباره در عرصه انتخابات رياست‌جمهوری نیست اما رجوع به ایشان از سوی گروه‌های مختلف زیاد شده ولی من به شخصه مخالف این قضیه هستم و فکر مي‌كنم درست است آقای هاشمی اگر هم بخواهد وارد این عرصه شود رئيس‌جمهور ساز باشد تا رئيس‌جمهور

مرموزترین مرد دنیا به روایت مجله وایرد

مشرق نوشت: مجله آمریکایی «وایرد» در جدیدترین گزارش خود با تیتر 13 فرد بسیار خطرناک دنیا، به بررسی 13چهره پرداخته است که «محمد مرسی» رئيس‌جمهور فعلی مصر و «بشار اسد» رئيس‌جمهور سوریه جز و این 13 نفر به حساب مي‌آيند. آنچه از نگاه این مجله آمریکایی جالب و کمي‌تعجب آور به نظر مي‌رسد، نام سردار «حاج قاسم سلیمانی» است كه به عنوان خطرناک‌ترین و مرموزترین فرد در دنیا شناخته شده است؛ حاج قاسم در این گزارش به ادعای وایرد، خطرناک‌ترین فرد در خطرناک‌ترین کشور معرفی شده است که می‌تواند تنها تهدیدکننده نظامی آمریکا در غرب آسیا و سراسر دنیا باشد.
 
در این گزارش آمده است: اگر بخواهیم به‌دنبال خطرناك‌‌ترین کشور سیاره زمین بگردیم، به نام ایران برخورد مي‌كنیم که ممکن است جرقه جنگ جهانی را بزند و اگر بخواهیم در این کشور مرموزترین و خطرناك‌‌ترین فرد را نام‌گذاری کنیم، به نام ژنرال قاسم سلیمانی خواهیم رسید که چهره‌ای مرموز دارد.

محسنات فراوان نامزدي لاريجاني در انتخابات!

مهرداد لاهوتي به آريا گفت:‌نامزدي علي لاريجاني موجب افزايش شور و نشاط انتخاباتي در جامعه مي‌شود. اگر آقاي لاريجاني براي کانديداتوري رضايت بدهد با توجه به وزن و جايگاه ايشان ميزان مشارکت مردم افزايش خواهد يافت زيرا رئيس مجلس هم از چهره‌هاي شاخصي است که براي کانديداتوري مطرح است.
 
لاهوتي تاکيد کرد:فراکسيون رهروان ولايت در صورت شفاف شدن نامزدي آقاي لاريجاني در انتخابات رياست‌جمهوري قطعا از ايشان حمايت خواهدکرد در غير اين‌صورت حمايت از فرد خاصي که وزن احراز پست رياست‌جمهوري را داشته باشد از برنامه‌هاي اين فراکسيون خواهد بود البته آقاي لاريجاني در حال بررسي و مطالعه فضاي کشور است لذا اگر تشخيص بدهند حضور ايشان براي جمع کردن چالش‌هاي موجود در جامعه يک تکليف است و توان انجام اينکار را دارد به طور حتم در انتخابات کانديدا خواهند شد.

 مجري، سخنان احمدي‌نژاد را پيش از شنيدن تاييد كرد

روزنامه قانون نوشت: مرتضی حیدری که می‌توانست یکی از ماندگار‌ترین مجریان صداوسیما باشد با پذیرش مجری‌گری گفت‌وگوهای تلویزیونی رئيس‌جمهوری باعث انتقادات، گلایه و‌گاه عصبانیت مردم شده است. دیروز کاربران شبکه‌های اجتماعی و سایت‌ها با انتشار اخبار مختلفی نسبت به نوع اجرای حیدری اعتراض کردند.
 
حیدری پای ثابت «گفت‌وگوی احمدی‌نژاد با مردم»، در طول مصاحبه با رئيس‌جمهور، همواره با تکان دادن سر، سخنان احمدی‌نژاد را پیش از شنیدن تایید می‌کند و با طرح سوالات کلی، ساده و غیرچالشی، این امکان را می‌دهد كه احمدی‌نژاد مصاحبه را به سادگی بچرخاند و آن چیزی را بگوید که می‌خواهد و نه آنکه مردم می‌خواهند. این در حالی است که حیدری در برنامه‌های گفت‌و‌گوی ویژه خبری بسیار چالشی با میهمانان خود سخن می‌گوید. حتی در انتخابات ۱۳۸۴ در برنامه گفت‌و‌گوی ویژه خبری گفت‌وگوی چالش برانگیزی هاشمي‌رفسنجانی، لاریجانی و دیگر کاندیدا‌ها داشت.
 
 
خاتمي برنده شده،‌ديگر همه آزاديم!
 
زهرا اشراقی نوه امام خميني(ره) و همسر محمدرضا خاتمی، در گفت وگو با روزنامه اعتماد گفت: فردای دوم خرداد وقتی آقای خاتمی برنده انتخابات شد ما به یک کافی شاپ رفتیم که فضا پر از شور و هیجان بود. صاحب کافی‌شاپ با پوسترهای آقای خاتمی مغازه‌اش را پوشانده بود اما با دیدن من جمله‌ای گفت که خیلی زود به فکر فرو رفتم. گفت چادرت را بردار! آقای خاتمی برنده شده، دیگر همه آزادیم! وی افزود: این حرفها مثل یک هشدار بود و من آنجا فهمیدم که اگر چارچوب اصلاح‌طلبی تبیین نشود خطر بزرگی آن را تهدید مي‌كند، به خودم گفتم تازه اول دردسر است.
 
بعدها هم هر وقت مي‌گفتند اصلاح‌طلبی یک طیف گسترده است من مي‌فهمیدم که همین مسئله مي‌تواند پاشنه آشیل اصلاحات شود. محمدرضا خاتمي كه از جمله چهره‌هاي فتنه 88 نيز به اين روزنامه گفت: جنبش سبز نماد عمومی اصلاح‌طلبی است. یکی از نقدهایی که مي‌توان به اصلاحات وارد کرد این بود که نخبه گرا بود اما جنبش سبز مردمی‌تر است! من به جنبش سبز مي‌گویم جنبش زندگی!
 

*جمهوری:
 
تخريب  مسجدالنبي قريب الوقوع  است
 زمزمه‌هاي تخريب مسجدالنبي، درحال تبديل شدن به واقعيت است. رسانه‌هاي غربي اين روزها از تصميم دولت عربستان براي تخريب قريب الوقوع مسجدالنبي و سه مسجد اطراف آن و تبديل نمودن آنها به يك مسجد بسيار بزرگ خبر مي‌دهند. روزنامه اينديپندنت نوشت قرار است مسجدي به جاي اين مساجد ساخته شود كه بزرگ‌ترين مسجد جهان با گنجايش 600 هزار نمازگزار باشد.
 
 اخيراً اخباري مبني بر اعتراض‌هائي به خاطر از بين رفتن قسمت‌هاي قديمي مسجدالنبي كه از زمان حضرت رسول و دوره‌هاي صدر اسلام باقي مانده در طرح جديد منتشر شده بود. به همين دليل، مسئولان سعودي درباره اين خبر رسانه‌هاي غربي سكوت كرده‌اند.

 
حملات فرمانده پليس دبي عليه اخوان المسلمين و مردم مصر
حملات "ضاحي خلفان" فرمانده پليس دبي عليه اخوان المسلمين و مردم مصر همچنان ادامه دارد. ضاحي خلفان در تازه‌ترين اظهارات خود پس از پايان مرحله دوم همه پرسي پيش نويس قانون اساسي در مصر با لحني اهانت آميز درباره مردم مصر گفت: "مصري‌ها برده‌هايي هستند كه در شرايط اطاعت كوركورانه قرار دارند".
 
او خطاب به رأي دهندگان به پيش نويس قانون اساسي مصر افزود: "اخواني‌ها شما را مانند شتر به اين سو و آن سو خواهند برد لذا آزادي خود را دريابيد". او كه از نتيجه همه پرسي در مصر بسيار خشمگين شده بود افزود: "اخوان المسلمين اكنون وارد زباله دان تاريخ شدند و مصر تبديل به كوچك‌ترين و ضعيف‌ترين كشور عربي شده است".
 
روزنامه فايننشال تايمز اظهارات موهن و خشمگينانه ضاحي خلفان را نتيجه افزايش نفوذ اخوان المسلمين در امارات و كشورهاي عربي حوزه خليج فارس ارزيابي كرد و دستگيري فعالان سياسي در امارات را نتيجه هراس اين شيخ نشين از نفوذ اخوان المسلمين در آن كشور دانست.
 
نگرانی مقامات سياسي اردن از به قدرت رسيدن "اخوان المسلمين"

مقامات سياسي اردن نيز نگران به قدرت رسيدن "اخوان المسلمين" در سوريه هستند. منابع رسمي و سياسي اردن در روزنامه "الحيات" نگراني خود را از ادامه قدرت گرفتن اخوان المسلمين در كشورهاي عربي و مصادره كردن انقلاب‌ها توسط اخواني‌ها، اعلام كردند.
 
مقامات اردني معتقدند درصورتي كه اخوان المسلمين قدرت را پس از سقوط رژيم بشار اسد در سوريه به دست بگيرند، اين اتفاق تأثير مستقيمي بر اردن خواهد گذاشت بطوري كه سقف مطالبات اخوان‌المسلمين در اردن و ساير جريان‌هاي اسلام گرا در اين كشور را افزايش خواهد داد و رژيم اردن را با مشكلاتي بسيار بزرگ و جدي روبرو خواهد كرد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار