غفاری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزود: رها سازی این ماهی ها در 28 استخر و مزرعه پرورش ماهی بخش های مركزی و نوبران این شهرستان صورت گرفت.
وی با اشاره به اینكه وزن این بچه ماهی ها یك تا 10 گرم بوده است، اظهار داشت: پس از شش تا 9 ماه ماهیان سردآبی و گرمابی به ترتیب به 400 گرم و یك كیلوگرم می رسند.
وی بیان كرد: این طرح به منظور بهره برداری شیلاتی از واحدهای پرورش ماهی و نیز تامین گوشت ماهی مردم این شهرستان انجام می شود.
غفاری گفت: در این مدت 12 هزار و 100 قطعه ماهی خاویاری در این شهرستان رها سازی شد.
حدود 100 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در امر پرورش ماهی در ساوه فعالیت دارند./س