به
گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ؛ رئيس سازمان جهاد كشاورزی گيلان با اشاره به اینکه
70 درصد از اراضی برنج استان زیر یک هکتار است بر لزوم افزایش تولید در واحد سطح ،
بکارگیری ماشین آلات کشاورزی مدرن، کودهای شیمیایی مناسب و به اندازه ، استفاده
از بذور اصلاح شده و پرمحصول و انجام
عملیات سمپاشی تاکید کرد.
اردشیر روحی ماسوله افزود : مهمترین مناطق کشت برنج در
ایران استان های گیلان و مازندران است به طوری که 80 تا 85 درصد محصول برنج کشور در
این دو استان تولید می شود .
وی
خاطر نشان کرد : برنج گیلان که عطر و طعم خوبی دارد در اکثر کشورهای اروپایی و حتی
ژاپن که خود تولید کننده عمده برنج است طرفداران بسیاری دارد.
روحی آب، خاک، مالکیت، بذر، تکنولوژی، نظام
بهره برداری را از موانع تحولات اساسی در زیرساخت بخش کشاورزی به ویژه برنج برشمرد
و افزود: در سالهای اخیر برای رفع این موانع اقدامات خوبی انجام شده است. / ب