به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مشهددر کنگره اتوماسیون صنعت برق 12 شاخه علمی در نظر گرفته شده است که عنوانهای آنها شامل شاخه حفاظت، کنترل و اتوماسیون نیروگاهها، پستها و شبکهها، شبکههای برق هوشمند و ریزشبکهها، ارتباطات در اتوماسیون صنعت برق، الکترونیک قدرت، امنیت، کاربرد شناسایی الگو در اتوماسیون صنعت برق، مدیریت شبکههای دیتا، سیستمهای نهفته در صنعت برق، رباتیک در صنعت برق و چند عنوان دیگر از جمله این عناوین است.
مهلت ارسال مقالات به این کنگره تا 20 دیماه تمدید شده است و علاقهمندان میتوانند آثار خود را به دبیرخانه کنگره اتوماسیون صنعت برق ارسال کنند.
در این کنگره 15 کارگاه کاربردی گنجانده شده است که با همکاری اساتید رشتههای مختلف برق برگزار میشود.
در همین رابطه محمدرضا حسینزاده؛ دبیر کمیته کارگاههای کنگره اتوماسیون صنعت برق با اشاره به اهمیت کاربردی کردن و بومیسازی اتوماسیون و یا هوشمندسازی صنعت برق اظهار کرد: برای کابردی کردن بیشتر مواردی که در کنگره مطرح میشود کارگاهها در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: این کارگاهها برای دانشجویان رایگان است و افرادی که در زمینه اتوماسیون و یا هوشمندسازی سیستمهای الکترونیکی دستاوردهایی دارند میتوانند در این کارگاهها شرکت کنند.
مدیر دفتر برنامهریزی و ارتباطات شرکت برق منطقهای خراسان با اشاره اهمیت غنی بودن کارگاههای برگزار شده در این کنگره خاطر نشان کرد: در این راستا از هند که در زمینه انجام امور نرمافزاری مورد نیاز در صنعت برق شهره است دعوت به همکاری و ارائه کارگاه به مدت 2 روز شده است.
حسینزاده ادامه داد: مدرسان اصلی این شرکت به همراه 2 تن از کارشناسان خود در این کنگره به مدت 2 روز شرکت میکنند و برخی از کارگاههای آن را برگزار میکنند تا افراد بتوانند از تجربههای مشابه آنها استفاده کنند.
وی با اشاره به ظرفیت پذیرش در هر کارگاه تاکید کرد: هر کارگاه در حدود 30 نفر ظرفیت شرکتکننده دارد افراد میتوانند با اعلام شدن توسط شرکتها و یا ثبت نام در آنها شرکت کنند./س