به گزارش
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان عرق گشنیز را در رفع عفونت مجاری ادرار، ناراحتیهای گوارشی و نفخ شکم موثر میدانند.
سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه و مصرف چند مرتبه در روز در برطرف شدن تب و سرماخوردگی موثر است. همچنین تناول 2 تا 5 گرم از تخم گشنیز با کمی عسل افزایش شیر مادران شیرده را درپی دارد.
مصرف به اندازه گشنیز هیچ ضرری ندارد، ولی مصرف بیش از حد آن باعث حالت سستی توام با خستگی شدید شده و گاهی خواب عمیق، گنگی و بیحسی را به دنبال خواهد داشت.
خوردن گشنیز با غذا از ترش کردن جلوگیری میکند و از مسمومیتهای غذایی پیشگیری می نماید.
کارشناسان گیاهان دارویی شستن دهان و دندان با استفاده از دَم کرده گشنیز و یک قاشق چایخوری تخم گشنیز در یک لیوان آب جوش به مدت 5 دقیقه را در ضدعفونی کردن دهان و دندان موثر میدانند.
نکته: جویدن تخم گشنیز برای تسکین درد دندان موثر است.
منبع:سلامت نيوز