لکنت زبان یک اختلال گفتاری است که تحت تأثیر عوامل ژنتیکی و محیطی روی می دهد که با اقدام به موقع و مراجعه به پزشک می توان آن را درمان کرد.

دکتر مؤمنی، متخصص اطفال در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: لکنت زبان نوعی اختلال گفتاری است که مشکلاتی را در برقراری ارتباط با سرعت مناسب و به طور پیوسته و روان ایجاد می کند و در واقع کشش یا قفل شدن غیر ارادی کلمه یا بخشی از کلمه است که فرد قصد بیان آن را دارد.

وی افزود: لکنت زبان از مهمترین اختلال تکلمی است که در پاره ای موارد از سنین 2 تا 5 سالگی آغاز می شود.

وی ادامه داد: گاهی اوقات هم کودکان با ورود به مدرسه و مواجه شدن با محیط اجتماعی و عدم سازگاری اجتماعی و ویژگی های عاطفی دچار اختلال لکنت زبان می شوند.

مؤمنی خاطرنشان کرد: لکنت زبان تحت تأثیر عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی است و اضطراب، هیجانات عاطفی، تنش و.... در بروز لکنت زبان مؤثر هستند و به طور معمول کودکانی که پدر و مادر آنها دچار لکنت زبان بودند بیشتر در معرض ابتلا به لکنت زبان هستند.

وی با اشاره به اینکه میزان شیوع لکنت زبان در پسران سه برابر دختران است افزود: اگر لکنت زبان در سنین بالای 7 سال ادامه یابد می بایست آن را جدی گرفت و با مراجعه به روانپزشک تجویز دارو آن را درمان کرد.

وی در خاتمه گفت: با ریشه یابی و ارزیابی منطقی از لحاظ جسمی و روانی توسط روانپزشک و انجام گفتار درمانی و تجویز دارو می توان لکنت زبان در کودکان را درمان کرد./ح
برچسب ها: لکنت زبان ، اضطراب ، ژنتیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.