به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد تخم مرغ خامی که اغلب در خمیرهای شیرینی و یا بیسکوئیت وجود دارد، ممکن است حاوی باکتریهایی باشد که می تواند شما را بیمار کند.
با توجه به این که پخت شیرینی و بیسکوئیت یک فعالیت جالب و سرگرم کننده برای تعداد زیادی از افراد است، آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی این پیشنهادات را برای پخت مطمئن و سالم به همه ارائه می دهد:
- هرگز خمیر خام شیرینی، کیک و یا بیسکوئیت را مزه نکنید.
- هرگز ته مانده قاشق یا کاسه که شامل خمیر خام شیرینی و یا بیسکوئیت است را نخورید.
- قبل از آنکه شیرینیهای خود را بچشید، مطمئن شوید که همه قسمتهای آن و همچنین داخل آنها پخته شده باشد.
- هنگامی که می خواهید شیرینیها یا بیسکوئیتهای خود را بپزید، دستهای خود را قبل از شروع بشویید، همچنین پس از دست زدن به تخم مرغ خام و بعد از آن که کارتان تمام شد، دستهایتان را بشویید./س