وی با اشاره ای به کیفیّت محصولات ارگانیک تصریح کرد: کیفیّت محصولات با استفاده از این نوع کود، 50 درصد نسبت به کودهای شیمیای افزایش می یابد.
احمدی با بیان توصیه ای به زارعان و باغداران ادامه داد: وِرمی کمپوست، سبک و فاقد هرگونه بویی است.
کارشناس مسئول تغذیه باغات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یاداور شد: افزایش مصرف بی رویه کودهای شیمیایی و آثار منفی کاربرد این کودها بر محیط زیست و سلامت موجودات زنده به ویژه انسان ها بر کسی پوشیده نیست.
وی از افزایش عملکرد محصولات حاصل شده با استفاده از این دسته از کودها اظهار داشت: افزایش 20 تا 70 درصدی عملکرد محصول در واحد سطح با استفاده از کود وِرمی کمپوست دور از انتظار نخواهد بود.
احمدی تاکید کرد: با توجه به تولید مستمر کودهای دامی، زباله های خانگی، ضایعات کشاورزی و بقایای گیاهی، تبدیل آن به وِرمی کمپوست، نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت احساس می شود./ب