وی افزود: اما گاهی این آلودگی شیمیایی بوده و ناشی از ظرف آلوده ای است که شیر در آن قرار دارد در این صورت ممکن است در بو و ظاهر شیر تغییری به وجود نیاید ،خوردن چنین شیرهایی باعث صدمه به دستگاه گوارش شده و به دنبال آن بدن در جهت ترمیم صدمه ی وارد شده عمل می کند هر چه صدمات بیشتر شود عملکرد ترمیمی بدن هم بیشتر شده و تقسیم سلولی صحیح صورت نگیرد بیشتر شده و به دنبال آن احتمال ابتلا به سرطان افزایش می یابد.
دکتر راست منش در پاسخ به این سوال که چگونه می توان از سلامت شیر آگاهی پیدا کرد گفت: توصیه ی من این است که این محصولات را از افراد و مکان های مطمئن خریداری کنید در خرید شیرهای بسته بندی به کد بهداشتی محصول، تاریخ تولید و انقضای آن توجه کنید و اگر شیرهایی را خریداری می کنید که به صورت فله ای و توسط دست فروش ها به فروش می رسند، ظاهر مناسب بهداشتي فروشنده و مکان توزیع آن را بسنجیم که البته اطمینان به این مورد هم صد درصد نیست./ع2