يک روانشناس گفت: سلامت عاطفي احساسات و رفتارهايمان را مهار و قدرت مقابله با چالش هاي زندگي را به انسان مي دهد و زندگي سودمند و رضايت بخشي را نويد مي دهد.

حيدري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، افزود: سلامت عاطفي تنها نداشتن مشکلات عاطفي از جمله افسردگي، اضطراب و ديگر اختلالات رواني نيست و فراتر از اين است، در واقع سلامت عاطفي با حضور ويژگي هاي مثبت معنا مي يابد.
وي در ادامه تصريح کرد؛ نداشتن احساس بد نيز به معناي داشتن احساس خوب نيست، برخي اشخاص ممکن است احساسات منفي نداشته باشند، اما نياز دارند کارهايي انجام دهند که در آنها احساس مثبت و خوب ايجاد مي کند تا سلامت عاطفي خود را بدست آورند.
حيدري در ادامه اظهار داشت: سالم بودن و برخورداري از سلامت عاطفي بدان معنا نيست که هرگز دچار مشکلات عاطفي و عصبي نشويم، همه ما دچار نااميدي و فقدان مي شويم و در معرض برخي تغييرات قرار مي گيريم. چنين رخدادهايي بخش طبيعي زندگي هستند که در عين حال موجب ناراحتي و اضطراب و ترس مي شوند.
به گفته اين روانشناس، تفاوت در اين است که اشخاص داراي سلامت عاطفي قادرند به خوبي با گرفتاري ها، آسيب ها، استرس ها و اضطراب ها کنار بيايند، همچنين افرادي که از لحاظ عاطفي و رواني سالم هستند، در رويارويي با دشواري ها و حفظ ديدگاه مثبت مهارت دارند، آنها در شرايط بد و خوب، متمرکز متعادل، انعطاف پذير و خلاق مي مانند.
وي در پايان خاطرنشان کرد؛ براي تقويت و حفظ سلامت رواني و عاطفي مان، مهم است به نيازها و احساسات مان توجه کنيم و اجازه ندهيم استرس ها و احساسات منفي ريشه بدوانند، بين مسئوليت هاي روزانه و آنچه از آن لذت مي بريم، تعادل ايجاد کنيم. اگر از خودمان مراقبت کنيم، در زمان بروز چالش براي مقابله با آن آماده ايم./ز
برچسب ها: سلامت ، عاطفی ، چالش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار