متخصصان توصیه می کنند که از لنزهای تماسی به طور دائمی استفاده نشود، مخصوصا زمانی که می خواهید استراحت کنید و بخوابید، حتما لنزهای خود را درآورید.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، مضرات استفاده از لنز چشم در خواباکسیژن رسانی به قرنیه چشم: جالب است بدانید که حتی در خواب هم، به قرنیه چشم اکسیژن رسانده می شود ، اما اگر هنگام خواب لنز به چشم باشد مانع از اکسیژن رسانی مناسب به قرنیه می شود.

قرنیه، چشم را از عوامل مضر مصون می دارد. بدون اکسیژن لنزهای تماسی خشک می شوند و خارج کردن لنزها از چشم با دشواری انجام می گیرد.هم چنین به دلیل کمبود اکسیژن رسانی به قرنیه، وریدهای جدیدی مسئول اکسیژن رسانی به قرنیه می شوند و مشکلی به نام نئو وسکولاریزاسیون را پدید می آورند.علاوه بر تمامی مشکلاتی که گفته شد، افرادی که به طور منظم در هنگام خواب از لنزهای تماسی استفاده می کنند، دچار چشم درد و التهاب چشم می شوند که کراتیت نام دارد.بیماری نئو وسکولاریزاسیون سبب می شود تا فرد به سختی بتواند از لنزهای تماسی استفاده کند.

بروز عفونت: خوابیدن با لنزهای تماسی می تواند سبب بروز عفونت در قرنیه چشم شود. این عفونت ها شامل زخم قرنیه (پارگی محافظت نشده)، کراتیت (التهاب قرنیه) و نئووسکولاریزاسیون (رشد بیش از حد رگ های خونی در قرنیه چشم) است.

فشار به چشم ها: خوابیدن با لنزهای تماسی سبب تحمیل فشار جسم خارجی به چشم ها می شود و احساس خستگی را برای فرد ایجاد می کند و ممکن است منجر به تیره و تار دیدن فرد در روز بعد شود.استفاده طولانی مدت و دائمی از لنز منجر به سندرم خشکي چشم می شود. استفاده از لنز در طول شب و هنگام خواب، این فرآیند را سرعت می بخشد./ع

 
 
 
 
برچسب ها: لنز ، چشم ، قرنیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.