به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي استان چهارمحال و بختياري، از فعاليت 22 كارگاه توليد قارچ و توليد سالانه 4 هزار و 30 تن قارچ دكمه اي در این استان خبر داد و گفت: استان چهارمحال و بختیاری با توليد سالانه 40 هزار و 30 تن قارچ، رتبه ششم توليد قارچ خوراكي در كشور را دارد که پيش بيني مي شود در سال جاري، 250 تن به ظرفيت محصول فوق اضافه شود.
حميدرضا منصوري افزود: قارچ توليدي استان چهارمحال و بختیاری، علاوه برمصرف داخلی استان، به استان هاي خوزستان، اصفهان، فارس، كرمان و هرمزگان هم منتقل مي شود.
وي، با اشاره به اين كه قسمتهايي از استان چهارمحال و بختیاری داراي اقليم خنك در فصل تابستان مي باشد، افزود: هزينه هاي خنك كردن سالن های تولید قارچ در این استان، كمتر از ميانگين بوده، بنابراين توليد قارچ خوراكي در استان چهارمحال و بختياري، داراي مزيت نسبي مي باشد.
منصوری گفت: بيشترين توليد قارچ خوراكي در استان چهارمحال و بختیاری، به سه شهرستان شهركرد، فارسان، و بروجن اختصاص دارد.
مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي استان چهارمحال و بختياري، با بیان اینکه؛ اجراي طرح هاي پرورش قارچ، به عنوان يك فعاليت توليدي، گامي به سوي خوداتكايي كشور در صنايع غذايي به شمار رفته و مي تواند بسترساز اشتغال نيروهاي متخصص در علوم كشاورزي گردد، خاطرنشان کرد: بانوان كارآفرين نيز مي توانند با پياده سازي اين طرح، گامي در جهت توسعه ميهن اسلامی بردارند./ع