به دلیل ناکافی بودن صنایع تبدیلی و امکانات سردخانه ای متناسب با میزان تولیدات کشور 25 درصد از محصولات باغی تبدیل به ضایعات می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان : نایب رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در حاشیه سفر به گیلان از افزایش محصولات سیب،کیوی،انار و پرتقال در باغ های حاصل خیز کشور خبرداد .
صدرالدین نیاورانی ، نبودن سردخانه های کافی را از مهمترین عوامل هدر رفت محصولات باغی اعلام کرد و افزود:10تا 20 درصد سردخانه های کشور فعال و نیمه فعال هستند و 20تا 25 درصد محصولات به دلیل چیده نشدن و کیفیت پایین دور ریز می شود./ ب

برچسب ها: ضایعات ، محصولات ، باغی ، کشور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.