به گزارش
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، حسن پلارک ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران اظهار داشت: بعد از 1400 سال از قیام کربلا امروز شاهد رشد این مکتب الهی و حسینی هستیم به نوعی که این روزها شاهد حضور جمعیت میلیونی برای زیارت بارگاه امام حسین (ع) هستیم.
وی اظهار داشت: اگر در سال گذشته جمعیت 11 میلیون نفری به کربلا رفته بودند امسال 15 میلیون نفر در روز اربعین در صحن و سرای امام حسین (ع) حضور داشتند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه امروز شیعیان آن حضرت وظیفه دارند که امکانات این رشد جمعیت را در تمامی عتبات عالیات فراهم کنند گفت: خوشبختانه این امکان برای ملت ایران فراهم شده که به راحتی توانستهاند در بازسازی و نوسازی عتبات عالیات پا به عرصه بگذارند.
پلارک ادامه داد: مردم ایران نزدیک به یک دهه افتخار خدمتگزاری به اهل بیت (ع) در عتبات عالیات را دارند. مردم با اهدا اموال و داراییهایشان بر امر بازسازی صحن و سرای ائمه در کربلا خدمترسانی کردهاند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات ادامه داد: مکانی از اعتاب مقدسه در عراق را نمیتوان پیدا کرد که بعد از سقوط صدام مردم ایران در آنجا اقدامی نکرده باشند. امروز میتوان اعلام کرد که حرم امام حسین (ع) را با گرانترین سنگ جهان و به بهترین شکل اجرایی سنگکاری کردهایم.
به گفته پلارک شاخصترین نقطه حرم امام حسین (ع) که ضریح ایشان است در کشور ایران ساخته شده است.
وی افزود: با برنامهریزیهای انجام شده در ماه ربیعالاول مراحل نصب و جابجایی ضریح قدیمی با ضریح جدید امام حسین (ع) به مدت 40 روز انجام خواهد شد.
پلارک با بیان اینکه بعد از 4 سال کار مطالعاتی توسط طراحان، طرح جامع توسعه شهر کربلا و عتبات تهیه و در دولت عراق به تصویب رسیده است گفت: همچنین در حرم حضرت عباس (ع) علاوه بر تعویض سنگ کف و آینهکاری ضریح ایشان هم که ابتدا در تهران و سپس به عراق منتقل شد آغاز شده است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با اشاره به اقدامات این ستاد در نجفاشرف اضافه کرد: متأسفانه در گذشته حرم امام علی (ع) از وسعت ناچیزی برخوردار بود اما امروز با طراحی و اقدامات انجام شده موفق شدهایم در پیرامون حرم صحنی در ابعاد 110 در 400 متر در سه طبقه به عنوان فضای زیارتی به نام صحن حضرت زهرا (س) احداث کنیم.
پلارک تصریح کرد: عملیات اجرایی این صحن آغاز شده و تاکنون بیش از 24 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در فاصله زمانی 4 ساله به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی درباره اقدامات انجام شده در کاظمین و حرم امامین جوادین گفت: امروز حرم امامین جوادین در شهر کاظمین با الحاق مسجد متروکه صفوی فضای موجود حرم را به دو برابر افزایش داده است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: همچنین طرح توسعهای تعریف شده که از یک ماه گذشته عملیات اجرایی آن آغاز شده که فضای زیارتی را 5 برابر افزایش میدهد.
پلارک به اقدامات انجام شده ستاد بازسازی در شهر سامرا اشاره کرد و گفت: مراحل پایان ساخت گنبد امامین عسگرین در حال انجام است که تاکنون 28 هزار خشت طلا به ابعاد 20 در 30 سانتیمتر استفاده شده است که بزودی مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه پروژههای اجرایی سامرا تاکنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است گفت: در مجموع حدود 50 پروژه عمرانی در عتبات عالیات در حال اجرا است که به زودی به بهرهبرداری خواهند رسید.