به گزارش
خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران، نادر قاضيپور نماينده مردم اروميه از درخواست کنندگان طرح تحقيق و تفحص از وزارت آموزش و پرورش با اشاره به وظيفه نمايندگان علاوه بر قانون گذاري گفت: علاوه بر قانون گذاري امر نظارت يکي از وظايف نمايندگان است که براي اصلاح قوانين و اجراي بهتر قوانين جز وظايف نمايندگان تحقيق وتفحص يکي از اين ابزارهاي نظارتي است.
وي افزود: تحقيق و تفحص ميتواند در شناسايي نقاط ضعف و قوت موثر بوده و اجراي بهتر قوانين را محقق ميسازد.
قاضيپور با اشاره به لزوم تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد با محوريت ماموريت معلمان به خارج از کشور اظهار داشت: معلمان که به عنوان رزمندگان در جبهه آموزش حضور دارند و نمايندگان ايران بوده لذا براي دفاع از نظام اسلامي بايد نحوه ثبت نام و شيوه ارسال آنها مورد توجه قرار گيرد.
نماينده مردم اروميه با اشاه به اينکه در انتخاب معلمان براي تدريس در خارج از کشور سهميه بندي رعايت نميشود، بيان داشت: در انتخاب معلمها در استانهايي نظير اردبيل، البرز، خراسان جنوبي، قزوين، گيلان و ساير استانها به عدالت انتخاب نميشوند و استاني نظير سيستان و بلوچستان تاکنون نمايندهاي نداشتند.
وي به برخي قانونها در انتخاب و گزيش معلمان خاطر نشان کرد: برخي قوانين باعث بيعدالتي در گزينش معلمان شده که از آن ميتوان به اين موضوع که هر کس سه فرزند داشته باشد نميتواند در آزمون معلمان خارج از کشور شرکت کند اشاره کرد که اين برخلاف منويات رهبري در تنظيم جمعيت است.
قاضيپور تاکيد کرد: در انتخاب معلمان خارج از کشور بايد در جمعيت و طبقه بندي استانها از لحاظ اقتصادي، سياسي مد نظر قرار گيرد چرا که شيوه نامه کنوني روشن و شفاف نيست و زمينهها را براي اعمال نظر شخصي مهيا ميکند.
وي در پايان با اشاره به اينکه تخلفاتي در برگزاري امتحانات گزينش معلمان خارج از کشور صورت ميگيرد گفت: در برخي موارد از معلمان پولهاي اضافي دريافت ميشود و اين پولها به خزانهداري واريز نميشوند چرا که درآمدها و هزينهها مشخص نيست.
انتهاي پيام/