به گفته معاون سازمانهای اجرایی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان، امروزه تاکتیک دشمن و جنس تهدیدهای او فرق کرده است، لذا میطلبد برنامههایی را در زمینه خنثی کردن تهدیدات دشمنان طراحی کرد و این نیاز به همفکری و همکاری تمام دستگاههای مرتبط را دارد.
گروسی اضافه کرد: پیشگیری از وقوع جرم بستری برای کاهش آسیبهای اجتماعی و جلوگیری از گرایش جوانان به سمت ناهنجاریها است که معاونت سازمانهای اجرایی ستاد احیا استان به دنبال شناسایی آسیبها با همفکری شورای پیشگیری از وقوع جرم کردستان با هدف پیشگیری است.
وی در ادامه به فعالیتهای معاونت سازمانهای اجرایی ستاد احیای کردستان اشاره و تشکیل شورای امر به معروف در شش شهرک نظامی و انتظامی و پیگیری شورا در تمام شهرکها را یکی از این برنامهها عنوان کرد.
رئیس کل دادگستری استان کردستان نشستهای فصلی با ضابطین و ناصحین امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری دورههای آموزشی برای تمام اعضای شوراها، همکاری لازم با دیگر معاونتهای ستاد احیا و اجرای طرح تذکر لسانی را از دیگر برنامههای معاونت سازمانهای اجرایی ستاد احیای کردستان برشمرد.
به گفته گروسی، پیگیری فعالیت دفاتر حمایت حقوقی از آمران به معروف و ناهیان از منکر، برنامهریزی برای اقدامات حفظ شئونات اسلامی در جامعه و به ویژه در تالارها و مجالس پذیرایی و پیگیری اجرای طرح خودرویی و عیون از دیگر برنامههای این معاونت در استان کردستان است.
وی در پایان توجه به امر به معروف و نهی از منکر را لازمه برخوردار کردن جامعه از وجود معروفات دانست و گفت: با نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، منکرات از جامعه رخت بربسته و معروفات گسترش مییابند و در این صورت است که جامعهای عاری از هر گونه ناهنجاری محقق میشود./ج1