به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان؛ مديرکل ميراث فرهنگي اين استان افزود: غذاهاي محلي، مواد خوراکي و شيرينيجات بخشي از فرهنگ و سبک و سياق زندگي مردم را نشان ميدهند و بايد در راستاي معرفي و ترويج آنها بين مردم تلاش شود.
عليرضا ايزدي با بيان اينکه آيين شيرهپزي همدان به ثبت ملي رسيده است، گفت: کاچي، سرداشي، آبگوشت بزباش، کلم و يخني از جمله غذاهاي محلي همدان هستند که پرونده آنها براي ثبت ملي آماده شده است.
ايزدي گفت: برنامهريزيهاي لازم صورت گرفته تا غذاهاي محلي همدان در ايام جشنواره زمستاني در نمايشگاه 14 استان زاگرسنشين عرضه شود.
همدان داراي غذاهاي متنوع و خوشمزهاي است و اين تنوع در صورتي که مورد حمايت و برنامهريزي مسوولان کشوري قرار گيرد، ميتواند موجب جذب گردشگران به سمت رستورانهاي اين شهر شود./ب