به گزارش
باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی مجموعه سعدآباد؛ شیوا ضیغم در این باره گفت: امور مرمتی کاخ ملت بخش های گسترده و گوناگونی را در برداشت که شامل مرمت بنا و مرمت تزئینات وابسته به بنا بوده است.
مسئول کاخ ملت سعدآباد با اشاره به امور انجام شده؛ مرمت و رنگ نمای ساختمان،مرمت شیروانی،لمبه کوبی اطراف شیروانی ،ایزوگام و کروم بندی سقف سالن سینما ،تعویض آب روهای شکسته و فرسوده ساختمان، تعویض پنجره های آسیب دیده ضلع غربی موزه،تعویض سنگهای تراس غربی موزه، رنگ آمیزی سقف، دیوارها، پنجره ها و ابزارهای طبقه دوم را از جمله کارهایی دانست که در راستای مرمت و بازسازی این بنای تاریخی انجام گرفته است.
وی ادامه داد: شستشوی گچ بری ها ی طبقه دوم، مرمت تمامی پارکت های طبقه دوم، مرمت و غبار روبی 4 تابلو نقاشی طاهرزاده بهزاد موجود درسرسرای طبقه دوم، مرمت و غبارروبی نقاشی های دیواری موجود در طبقه دوم نیز امور دیگری بود که طی این مدت صورت پذیرفت.
ضیغم اضافه کرد: مرمت و غبار روبی 3 تابلو نقاشی موجود در سالن ها، مرمت طلاکوبی های سقف، دیوارها و ابزارهای موجود، سرویس کامل سیستم گرمایش و سرمایش، از دیگر فعالیت های انجام شده در این ساختمان می باشد.
وی افزود: شستشوی تعداد 66 درگاه پرده سه لایه شامل آستر و رویه و والان، تعویض و دوخت تعداد 106 لنگه از لایه های فرسوده زیرین پرده ها به منظور نگهداری بهتر، شستشو و مرمت دو دست مبلمان سرسرای طبقه ی اول و دوم نیز طی این مدت با روش ها و متدهای جدید به مرحله اجرا در آمد.
مسئول کاخ موزه ملت با اشاره به وسعت و زیر بنای کاخ ملت که بزرگترین کاخ مجموعه سعدآباد نیز محسوب می شود تصریح کرد: انجام عملیات بازسازی و مرمت و ساماندهی بنا و آثار در این موزه، حاصل تلاش و فعالیت شبانه روزی جمع زیادی از کارشناسان و متخصصان در رشته های مختلف مرمت می باشد.
گفتنی است؛ طبقه دوم کاخ ملت همزمان با روز بصیرت و میثاق امت با ولایت مصادف با 9 دی ماه سال جاری با حضور معاون رئیس جمهور و ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور و جمعی از معاونین و مدیران طی مراسمی بازگشایی گردید. /ص