به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، 'پرویزپورفرخی' اظهار داشت:گسترش رشته های مختلف صنایع دستی، اصلی ترین راه ایجاد كسب و كار خرد و مشاغل خانگی است كه در دو سال اخیر خوزستان بیشترین جهش را در اشتغالزایی این بخش داشته است.
وی گفت: درهمین مدت پنج هزار و 600 پرونده تسهیلاتی به بانك ها داده شد، كه 40 درصد آن معادل 50 میلیارد ریال به كارآفرینان پرداخت و بقیه تا پایان امسال در تعهد بانك ها باید پرداخت شود.
این مقام مسوول بیان داشت: به منظور حمایت از فعالان در این عرصه برای اولین بار بیمه صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی كه به دو هزار نفر در پایان سال 91 می رسد، سهم دولت 20 درصد و سهم صنعتگر هفت درصد در نظر گرفته شده است.
پورفرخی افزود: یكی از اهداف این اداره كل افزایش صادرات در این بخش است كه با برنامه ریزی های انجام گرفته تا پایان امسال باید تا مرز یك و نیم میلون دلار صادرات در بخش صنایع دستی استان خوزستان انجام شود.
مدیر كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بیان داشت: در سال گذشته 750هزار دلار صادرات در این بخش انجام گرفت و افزایش صادرات در بخش صنایع دستی در ایجاد اشتغال در این حوزه بسیار تاثیر گذار است.
پورفرخی با اشاره به اینكه احداث مجتمع های گردشگری نیز در جذب مسافران و ایجاد اشتغال و درآمد زایی در استان بسیار مهم است بیان داشت: 9 مجتمع گردشگری در استان خوزستان در دست احداث است كه تعدادی از این مجتمع ها به پایان رسیده و آماده بهره برداری است.
وی گفت: این مجتمع ها شامل مجتمع گردشگری درون شهری اندیمشك، مجتمع گردشگری امام زاده عبدالله، مجتمع سیاحتی رباط، مجتمع گردشگری و آب درمانی گلگیر، مجتمع گردشگری آرپناه لالی، مجتمع گردشگری تالاب شادگان، مجموعه فرهنگی و تفریحی كوثر در اندیمشك و مجتمع گردشگری و آب درمانی پامنار شیهون در دزفول است.
این مقام مسوول افزود: اعتبار اغلب این پروژه ها از محل اعتبارات استانی و ملی تامین كه باعث تقویت صنعت گردشگری استان خوزستان و معرفی مناطق سیاحتی می شود. /ع