رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه بحث جمعیت و توسعه به هم گره خورده، گفت:سیاست‌های جمعیتی ایران در حال بازنگری است.

به گزارش حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران، محمت هولکی اوز رئیس صندوق جمعیت ملل متحد (UNFPA) در ایران و نمایندگان این نهاد بین المللی ، با حضور در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، با کاظم جلالی دیدار و گفتگو کردند.
 
در این دیدار که منصور آرامی نماینده مردم بندر عباس و عضو کمیته جمعیت و توسعه مجلس شورای اسلامی، نیز حضور داشت، محمت هولکی اوز به تشریح عملکرد صندوق جمعیت ملل متحد (UNFPA) در ایران پرداخت و گفت: درخواست ما این است که با کمک مرکز پژوهش های مجلس بتوانیم همکاری‌هایمان را در خصوص مسائل جمعیتی با ایران گسترش دهیم.
 
وی افزود: در صندوق جمعیت ملل متحد با توجه به فرهنگ هر کشور فعالیت می کنیم و در برنامه های ما توجه ویژه و احترام به فرهنگ اصیل ایرانی و اسلام جایگاه ویژه‌ای دارد و در تلاش هستیم تا کلیه فعالیتهای خود را در ایران با این محور انجام دهیم.
 
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار گفت: کار مطابق فرهنگ هر کشور مثبت است؛ جمهوری اسلامی ایران سیاستهای جمعیتی مشخص خود را دارد و ما در حال بازنگری در برخی از سیاست‌های قبلی خود در این زمینه هستیم و از دریافت نظرات کارشناسی شما در این زمینه استقبال می کنیم.
 
نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شما مسلمان و از کشور دوست و برادر (ترکیه) هستید نقش خود شما هم می تواند در این بین مثبت باشد.
 
جلالی گفت: در مرکز پژوهش ها به طور تخصصی روی بحث جمعیت کار می کنیم و دبیرخانه ویژه ای برای این امر اختصاص داده ایم ؛ بحث جمعیت و توسعه به هم گره خورده است و تغییرات سیاست های جمعیتی باید مبتنی بر پژوهش و تحقیق باشد.
 
وی افزود: در مرکز پژوهش ها ، تحولات و سیاستهای جمعیتی را به طور دقیق پایش می کنیم ، چرا که ما بازوی مشورتی نمایندگان مجلس هستیم و پژوهشگران ما پس از دریافت نقطه نظرات مختلف ، نظرات خود را به نمایندگان ارائه می دهند.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: کمیته جمعیت و توسعه مجلس شورای اسلامی نیز که زحمات زیادی برای آن کشیده شده است، در پارلمان ایران وجود دارد و نمایندگانی چون آقایان آشوری و آرامی و خانم رهبر در آن حضور دارند و اینکه چهره های بارز مجلس در این کمیته گرد هم آمده اند ، نشانه اهمیت مجلس به این مساله است.
 
وی گفت: در این راستا همچنین دبیرخانه ای در مرکز پژوهش ها تشکیل شده که نمایندگان مجلس و نمایندگان وزارت خانه های بهداشت ، آموزش و تحقیقات ، مراکز زنان و امور خانواده و مراکز دانشگاهی در آن حضور دارند و جلسات مستمری را برگزار می کنند و همکاری ما با صندوق جمعیت ملل متحد می تواند مفید باشد و پیشنهاد می کنم تا جلسات کارشناسی مشترکی میان مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و صندوق جمعیت ملل متحد برگزار شود تا نحوه همکاری ما را مشخص کنند.
 
آرامی عضو کمیته جمعیت و توسعه مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با تاکید بر نقش ویژه مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در تصمیات پارلمانی ایران گفت: هر طرح و لایحه ای که در مجلس مطرح می شود ، حتما پیوست تحقیقی و پژوهشی مرکز پژوهش ها را به همراه دارد و همه طرح ها و لوایح ابتدا توسط این مرکز بررسی می گردد./

برچسب ها: جلالی ، مجلس ، ملل متحد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار