به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد
به گفته وي؛ پلي فنل هاي موجود در چاي ( به ويژه چاي سبز ) در پيشگيري از سرطان و كاهش برخي علائم پيري موثر هستند.
كليج اظهار داشت: چاي سياه به دليل وجود پلي فنل ها و تاتن، موجب مهار رشد باكتري ها و ويروس هاي بيماري زا در بدن مي شود.
وي گفت: چاي به دليل داشتن مقاديري فلورايد و تاتن، به سلامت دندان ها كمك مي كند.
كارشناس مسئول واحد تغذيه مركز بهداشت استان چهارمحال و بختياري، با اشاره به اينكه، نوشيدن چاي پر رنگ و غليظ ممكن است باعث تحريك اعصاب و تپش قلب شود، افزود: تركيب تاتن موجود در چاي از جذب آهن برخي مواد غذايي (مانند حبوبات و غلات) جلوگيري مي كند.
وی خاطر نشان کرد: براي پيشگيري از اين حالت بهتر است يك ساعت قبل و دو ساعت بعد از مصرف غذا از نوشيدن چاي خودداري كرد.
كليج افزود: از مصرف چاي جوشيده و مانده به دليل تشكيل مواد مضر در آن خودداري كنيد. همچنين، براي پيشگيري از آسيب مخاط دهان و مري از نوشیدن چاي داغ پرهيز کنید./س