معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: کاهو از محصولات مهم صیفی به عنوان کشت دوم و سوم محسوب می شود و تاکنون 30 درصد کاهو به میزان 27 هزار تن برداشت شد.
ابطالی با بیان اینکه متوسط تولید کاهو در مازندران 27 تن در هکتار است، افزود: سطح زیر کشت کاهو 3 هزار و 327 هکتار بوده و شهرهای آمل و به تدریج در مناطق شرقی مازندران این سبزی کشت می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران یاداور شد 3 هزار هکتار سطح زیر کشت ، 90 هزار تن کاهو پارسال برداشت شد و پیش بینی می شود امسال 100 هزار تن برداشت شود.
به گفته وی برداشت 100هزار تن کاهو حداقل کیلویی 100 تومان به فروش برسد، در مجموع 10 میلیارد تومان برای کشاورزان درآمد ناخالص به شمار می رود./س