مدیر جهاد کشاورزی ارومیه گفت: کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی باید در راستای ارتقای سطح دانش تخصصی خود اقدامات کنند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه عسگر رنجبر در اولین کارگاه آموزشی تولید محصول سالم و ارگانیک اظهار داشت: این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای دانش و آگاهی تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و فعالان این عرصه برپا می‌شود به طوری که راهکارهای مؤثر در کاهش مصرف سموم، کودها و سایر مواد شیمیایی و چگونگی تولید مواد غذایی سالم آموزش داده می‌شود.

وی ترویج و توسعه استفاده از محصولات ارگانیک را از دیگر اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی دانست و افزود: ارائه دانش نوین به کشاورزان از طریق کلینیک‌های گیاه پزشکی یکی دیگر از اهداف برپایی چنین کارگاه‌های آموزشی قلمداد می‌شود به طوری که امیدوار هستیم نتایج مورد انتظار به دست آید و فعالان این عرصه آگاهی‌های لازم را کسب کنند.

رنجبر به انعقاد قرارداد با 20 کلینیک گیاه پزشکی در ارومیه اشاره کرد و گفت: برای نظارت بر به‌کارگیری مدیریت تلفیقی آفات، تولید محصولات سالم و شناسه‌دار با این کلینیک‌ها قراداد منعقد شده است تا در سطح 26 هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی شهرستان اقدامات لازم انجام بگیرد.

مدیر جهاد کشاورزی ارومیه یکی از دلایل بروز بیماری‌های جدید را باقی‌مانده سموم و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی دانست و افزود: چنانچه فعالان این عرصه اطلاعات لازم را در حوزه فعالیت خود کسب کنند چنین مشکلاتی به ندرت به وجود می‌آید.

رنجبر با بیان اینکه برای تحقق یافتن اهداف برنامه پنجم توسعه تلاش می‌شود افزود: اعمال استانداردهای ملی کنترل کیفی تولیدات و فرآورده‌های کشاورزی، استفاده از روش‌های مبارزه بیولوژیک، فراهم نمودن زمینه گسترش تدریجی مبارزه تلفیقی آفات و بیماری‌های گیاهی با واگذاری فعالیت‌های فنی، تخصصی و اجرایی به بخش غیردولتی از مهم‌ترین بندهای برنامه پنجم توسعه قلمداد می‌شود که برای عملیاتی کردن آنها اهتمام می‌شود./س

برچسب ها: کشاورزان ، ارومیه ، محصول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.