وی این طرحها را شامل دام و طیور، شیلات و آبزیان، صنایع تبدیلی و تکمیلی، مکانیزاسیون و تعاون روستایی اعلام کرد و افزود: با بهرهبرداری از این طرحها زمینه اشتغال 360 نفر در استان فراهم خواهد شد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان پرداخت تسهیلات به مشاغل خانگی، خرید گاو شیری و مرغ بومی، طرحهای خوداشتغالی و کمیته امداد، برقدار کردن چاههای کشاورزی و بهینهسازی مصرف انرژی، تعیین تکلیف اراضی فاقد سند مالکیت با مشارکت سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور و سازمان امور اراضی کشور و رفع محدودیت پرداخت تسهیلات 7 درصدی به گلخانههای زیر 3 هزار متر مربع و بررسی مشکلات مجتمع گلخانهای سیادک و مرغداریهای نیمه فعال را از دیگر مصوبات این جلسه برشمرد.
کشاورزان استان برای بیمه محصولات کشاورزی خود اقدام کنند
نجفی همچنین از تمدید مهلت بیمه محصولات زراعی تا 30 دیماه سالجاری خبر داد و گفت: کشاورزان استان در مهلت باقیمانده نسبت به بیمه محصولات غلات خود اقدام کنند.
وی اطلاعرسانی بیمه کشاورزی، هدایت، آموزش و ترویج بیمه کشاورزی در میان بهرهبرداران را از دیگر عواملی دانست که میتواند در تحقق صددرصدی بیمه محصولات کشاورزی نقش داشته باشد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه امید میرود روند توسعه سطوح زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی در استان از رشد چشمگیر و قابل توجهی برخوردار شود، افزود: بیمه محصولات کشاورزی یکی از مهمترین عوامل حرکت سریع در روند دستیابی به توسعه پایدار محسوب میشود و توان بهرهبرداران را در مقابله با حوادث طبیعی و غیر مترقبه افزایش میدهد./ج1