وی با تاکید بر اینکه شعار امسال سازمان اوقاف این است که همه واقف باشیم، افزود: همان طور که به نظر میرسد فرهنگ، آثار و برکات وقف در جامعه به خوبی ترویج و نهادینه نشده است، زیرا وقف دارای ظرفیت عظیمی است که در احکام اسلامی از دایره بسیار وسیعی برخوردار است.
علیزاده با اشاره به اینکه وقف در همه حوزههای فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی، اقتصادی و سیاسی نیز میتواند پشتوانه بزرگ مالی برای رفع نیازهای اساسی جامعه باشد، گفت: باید بر اساس نیازهای جامعه مردم را تشویق به وقف کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اعلام اینکه یک هزار و 322 امامزاده در این استان وجود دارد، از احیای ستاد احیای موقوفات در این شهرستان ابراز خرسندی کرد.
وی با بیان اینکه ما مخالف اهدا کردن اموال نیستیم، ادامه داد: ولی دغدغه امروز جامعه وقف است و میتوان با آن کمک بزرگی به جامعه کرد.
علیزاده عنوان کرد: وقف احیا کردن اموال فانی است، برای ماندگاری اموال باید در این حوزه وارد شد زیرا امروزه با آن میتوان در تحقق عدالت اجتماعی، ایجاد رفاه عمومی جامعه و مرتفعسازی نیازهای اساسی مردم گام برداشت.
وی با اعلام اینکه اسلام همیشه به دنبال زدودن فقر است، اضافه کرد: یکی از مهمترین راههای توجه دولت و حکومت به رفاه مردم نهادینه کردن وقف است و باید گفتمان قالب جامعه در تمام ابعاد در راستای ترویج آن باشد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از 32 وقف جدید در مازندران هم خبر داد.
این مسئول هزینه موقوفات متصرفی در 9 ماهه سال 91 مازندران را 18 میلیارد و 300 میلیون ریال دانست و ابراز داشت: بیش از 13 هزار موقوفه و 145 هزار رقبه در استان وجود دارد که خیلی از موقوفات ما هنوز احیا و زنده نشدهاند.
علیزاده با اعلام اینکه تنها 40 درصد موقوفات استان احیا شده است، ادامه داد: 60 درصد موقوفات را هنوز احیا نکردیم./ج1