به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان ؛ مهندس ناصر حمیداوی دراین باره توضیح داد: این تمرین با هدف افزایش سطح آگاهی و آمادگی كاركنان عملیاتی، هنگام حوادث احتمالی از جمله فوران چاه ها انجام شد.
وی گفت: صنعت حفاری در ردیف صنایع پر خطر در جهان است و كاركنان این صنعت بویژه در بخش های عملیاتی باید با استانداردهای ایمنی كار آشنایی كامل داشته باشند.
حمیداوی با بیان این كه در این مانورها عملكرد كاركنان مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد، افزود: وجه تمایز شانزدهمین مانور با مانورهای قبل ایجاد دو نقطه آتش سوزی در شمال و جنوب دكل حفاری و همچنین استفاده دكلبان از كابل نجات بود كه برای اولین صورت گرفت.
رییس اداره ایمنی، بهداشت و محیط زیست شركت ملی حفاری ایران اظهار كرد: این اداره براساس برنامه، این آموزش ها را به صورت سه هفته یك بار برگزار می كند تا به شكل فرهنگ عملیاتی روی دستگاه های حفاری نهادینه شود.
وی گفت: انتظار می رود همكاران با خطرهای ناشی از كار در تاسیسات نفت و گاز و صنعت حفاری آشنایی كامل یافته و نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی كنند.
حمیداوی افزود: دستیابی به شاخصه های مورد نظر در شانزدهمین مانور را قابل قبول ارزیابی كرد و افزود: مانورهای انجام شده از سطح كمی و كیفی خوبی برخوردار بوده است.
رییس اداره ایمنی، بهداشت و محیط زیست شركت ملی حفاری ایران یادآوری كرد: تمرین ها در این مرحله روی فوران چاه های نفت و گاز، آتش سوزی و آلوده شدن محیط به گازهای سمی و شتاب بخشی در مهار این حوادث تمركز دارد.
شركت ملی حفاری ایران با داشتن افزون بر 70 دستگاه حفاری دریایی و خشكی و ارایه خدمات فنی و مهندسی به بیش از یكصد دكل حفاری، افزون بر 90 درصد عملیات حفاری و خدمات فنی و ویژه صنعت حفاری را در مناطق خشكی و دریایی استان های نفت خیز كشور بر عهده دارد. /س