رژیم لاغری در زمان بارداري به علت اینکه در این دوران تمام احتیاجات جنین از رژیم غذایی مادر تأمین می شود ممنوع است.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ تحقيقات نشان مي دهد رژیم لاغری در دوران بارداری موجب کاهش ضریب هوشی نوزاد می شود.
 
 مطالعات جدید حاکی از آن است که کمبود مواد مغذی لازم در بدن مادر بر روی رشد و تکامل سلول های مغزی نوزاد تاثیر نامطلوب می گذارد (به ویژه در ماه های اول بارداری) و در نهایت منجر به کاهش ضریب هوشی فرزند می گردد.بنابراين دوران بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری و کم خوری نیست.
 
گرفتن رژیم لاغری در دوران بارداری و از دست دادن وزن مادران و دریافت نكردن انرژی كافی از مواد غذایی در سه ماهه اول بارداری باعث رشد ناكافی سیستم عصبی مغز و مرگ جنین می شود.

مواد مغذی اساسی به دو نوع درشت مغذی ها شامل (پروتئین ها، چربی و كربوهیدرات ها) و ریز مغذی ها شامل (ویتامین ها و املاح) تقسیم می شود.
 
درشت مغذی ها تولیدكننده انرژی بوده كه ساختار زیربنایی سنتز پروتئین را تشكیل می دهد امروزه رژیم دوران بارداری را یك رژیم چربی كم، پروتئین متوسط و كربوهیدرات زیاد شامل می شود.
 
چربی ها نه تنها برای تولید انرژی در مادر كاربرد دارند بلكه برای رشد و تكامل جفت لازم هستند تا با ذخیره كردن چربی در مادران باردار بعد از تولد نوزاد، شیر مورد نیاز تأمین شود.
 
نکته: مادران باید در طول دوران بارداری از شیر و فرآورده های آن (ماست دوغ، پنیر) نان های سبوس دار، برنج غلات، ماكارونی غنی شده انواع ویتامین ها، میوه ها و املاح، گوشت مصرف كنند.
برچسب ها: بارداری ، رژیم ، جنین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار