سیب زمینی هایی که پوستشان سبز شده اند سمی هستند و نباید به هیچ وجه آنها را مصرف کرد واین باور درست است.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از علت نیوز؛ دلیل سمی بودن این نوع سیب زمینی ها ایجاد ماده ای به نام سولانین است. زمانی که سیب زمینی در برابر نور و آفتاب قرار می گیرد پوست آن سبز می شود. زمانیکه سیب زمینی جوانه می زند این ماده سمی در آن ایجاد می شود وبه شدت توصیه می شود با دیدن تغییر رنگ و یا جوانه زدن آنها را دور انداخت برخلاف باور عمومی، بريدن قسمتی که سبز شده و دور ریختن آن شمارا از خطر مسمومیت نجات نمی دهد و با مصرف این نوع سیب زمینی، دل پیچه حالت تهوع و استفراغ و سردرد سراغ فرد می آید.

توصیه می شود هر دفعه سیب زمینی را حداکثر 2 کیلوگرم خریداری کرد و آن را در جعبه چوبی ودر جای خنک و دور از پیاز نگه داری کنید. با رعایت این نکات می توان سیب زمینی را سالم و مدت طولانی تری نگه داری کرد./ع2


برچسب ها: سیب زمینی ، پوست ، مسمومیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار