میر جواد تاج الدینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: محقّقان میزان عناصر اصلی و غذایی این کود را در مقایسه با سایر کودها بیشترعنوان نموده اند.
وی ضمن بیان اثرات اصلاحی این کود بر خاک تصریح کرد: خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک با استفاده از وِرمی کمپوست اصلاح می شود.
وی اظهار داشت: این کود آسان تر و سریع تر از بیوکمپوست فرآوری می شود.
تاج الدینی تاکید کرد: توسعه کشاورزی پایدار، مقابله با خشکسالی، جلوگیری از تخریب خاک، امکان تولید محصولات ارگانیک، ایجاد اشتغال پایدار و به نوعی تولید ثروت را می توان با بهره گیری از وِرمی کمپوست محقّق دانست./س