عضو کمیته ملی تغذیه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : میانگین میزان چاقی در کشور24.7 درصد بوده در حالی که در مازندران 26 درصد است.
احمدی افزود: موضوع چاقی یک از تهدیدهای جدی در حوزه سلامت مازندران است.
وی با اشاره به اینکه چاقی یک عارضه چند علیتی است، تصریح کرد : عوامل مختلفی از جمله هورمونی، ژنیتیکی، روانی، عصبی، جنسی و برخی داروها و سن بیماری در بروز چاقی دخیل هستند.
کارشناس ارشد تغذیه مناسب ترین شیوه کنترل وزن بدن را توزیع مناسب چربی در بدن عنوان کرد و گفت: به تمام افراد توصیه می شود که تمام گروههای غذایی، حبوبات، لبنیات، مرغ و ماهی را بدون پوست و روغن گیاهی استفاده کنند.
احمدی افزود : تحرک بدنی، عادات غذایی غلط و تغییرشیوه زندگی از عوامل مساعد کننده چاقی محسوب می شوند./ع