مدیرکل دفتر برنامه ریزی تربیتی با اشاره به تاکید اسلام بر آموزش سوارکاری گفت:‌ باید از تمامی پتانسیل های کشور به منظور توسعه بخش آموزش ، تربیت سوارکار و مربی استفاده کنیم .

به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، ‌عسگر ملکی، درنشست مشترک مسوولان فدراسیون و مرکز آموزش علمی کاربردی سوارکاری که در ساختمان شماره دو وزاتخانه تشکیل شد، اظهار داشت: تدوین نقشه راه در خصوص اقدامات موثر آموزشی و تربیتی به منظور رشد و توسعه فرهنگ سوارکاری در کشور دردستور کار این دفتر قرار دارد.

وی با اشاره به پتانسیل های بالای موجود در کشور برای توسعه این ورزش، افزود: تعامل با دستگاه هایی که به نوعی در اشاعه فرهنگ سوارکاری تاثیرگذارند مانند آموزس و پرورش، صداو سیما و سایر ارگان ها و سرمایه گذاری بخش خصوصی بسیاری از چالش های پیش روی این ورزش را منتفی کرده و باعث بالندگی ورزش سوارکاری درکشور می شود که در این خصوص این دفتر پیشهاداتی را ارایه کرده و همکاری با آموزش و پرورش را تا حصول نتیجه پیگیری می کند.

در ادامه این نشست، محمد حیدری سرپرست فدراسیون سوارکاری از تشکیل کمیته تدوین الویت های آموزشی در رشته های سوارکاری که زیر نظر دفتر برنامه ریزی تربیتی وزارتخانه در حال فعالیت بوده و اجرای برنامه های آموزشی توسط مرکز آموزش علمی کاربردی، خبر داد.

وی با اشاره به این که این کمیته ها بر اساس نیاز سنجی و بحث های کارشناسی چارچوب های بخش آموزش سوارکاری را تدوین می کنند، گفت: مرکز آموزش علمی کاربردی سوار کاری با بهره گیری از برنامه های مدون شده در کمیته های تخصصی به تربیت سوارکار و مربی در این مجموعه مبادرت می ورزد.

وی بهره گیری از ظرفیت موجود در پارک های کشور و ایجاد مدارس سوارکاری رادرتوسعه فرهنگ این ورزش مفید دانست و خاطر نشان کرد: توسعه ورزش سوارکاری علاوه برتوجیه اقتصادی در ایجاد اشتغال و کارآفرینی در سطح شهرها و روستاها نقش مهمی داشته که مستلزم کار فرهنگی و هماهنگی و تعامل بین دستگاه های کشور است.

در ادامه این جلسه رضا اسماعیل زاده سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی فدراسیون سوارکاری، از فارغ التحصیلی 24 دانشجوی پرورش اسب و 18 دانشجو در رشته مربیگری سوارکاری در ترم های آتی خبر داد و گفت: هم اکنون 190 دانشجو در رشته های سوارکاری مشغول به تحصیل بوده که با روند رو به رشد متقاضیان تحصیل در این مرکز افزایش امکانات آموزشی امری اجتناب ناپذیر است.

وی در ادامه افزود: این مرکز به امکانات و تجهیزات برای ارتباط ساختاری بین آموزش تئوری دروس و کارگاه های عملی برای دانشجویان نیازمند است.

اسماعیل زاده در خصوص جذب دانشجو در این مرکز اظهار کرد: جذب دانشجو با موافقت دفتر برنامه ریزی تربیتی با فراخوان وزارت علوم و هماهنگ با سایر دانشگاه های کشور با برگزاری آزمون عمومی و به شکل نیمه متمرکز (به شرط قبولی در مصاحبه حضوری) در پنج رشته مربیگری سوارکاری، پرورش اسب، مربی گری چوگان، بهداشت یاری دامپزشکی اسب و علوم آزمایشگاهی دامپزشکی صورت می گیرد.

اسماعیل زاده در ادامه در خصوص امکانات تحصیلی این مرکز،اذعان کرد: تجهیز کتابخانه مرجع اسب، سایت رایانه، آزمایشگاه و سالن تشریح و هم چنین بهره مندی از اساتید مجرب در مرکز آموزش علمی کاربردی فدراسیون سوارکاری به عنوان تنها مرجع آموزش در رشته های سوارکاری و چوگان مشغول به ارایه خدمات آموزشی به علاقمندان و ورزشکاران است.

گفتنی است؛ در این جلسه علی محمدی سرپرست حوزه دبیر فدراسیون سوارکاری، نوری و باقرنیا روسای گروه دفتربرنامه ریزی تربیتی و کطائیان حضور داشتند.
برچسب ها: سوارکاری ، آموزش ، ملکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار